|

Şampiyon son hafta belli olacak

2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi son haftada belli olacak. Şampiyonluk için Yeni Malatyaspor ile Pendikspor yarışırken Yeni Malatyaspor'a beraberliğin de yetmesi ve evinde oynaması Yeni Malatyaspor'u avantajlı konuma getiriyor.

Yeni Şafak
14:53 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:57 - 27/04/2015 Pazartesi
IHA

Yeni Malatyaspor rakibinin kazanmasına bakmaksızın 1 puan kazanması halinde şampiyonluk turu atmasını için yeterli olacak.


Sezon başından beri şampiyonluk fırsatı birçok kez önlerine altın tepside sunulmasına rağmen bunu kullanamayan Yeni Malatya ile Pendik, bitime 1 hafta kala yine ayaklarına kadar gelen şampiyonluk fırsatını bir kez daha kullanamadılar.



Hiç bir iddiası olmadan gitti, galip geldi


Pendikspor'un sahasında ligde hiçbir iddiası kalmayan Aydınspor 1923'e, Yeni Malatyaspor'un ise deplasmanda play-off mücadelesi veren Menemen Belediyespor'a mağlup olması şampiyonluğu bekleyen iki takımın camiasında da büyük üzüntü yarattı.



Haftanın sürprizine ise Aydın 1923 takımı imza attı. Ege ekibi kimsenin şans tanımadığı maçta deplasmanda Pendikspor'u 2-1 yenerek, Yeni Malatyaspor'a büyük bir jest yaptı.



Ancak bu jesti elinin tersiyle iten Yeni Malatyaspor, Menemen Belediyespor maçının son dakikalarına doğru şampiyonluk kutlamaları için hazırlanan taraftarının sevincini kursağında bıraktı.



Şampiyonluk için Yeni Malatya'ya 1 puan yetiyor


2.Lig Beyaz Grup'un son haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile Pendikspor ise deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım sahasında alacağı 1 puanla şampiyon olacak. Pendikspor'a ise sadece kazanmak yetmiyor. İstanbul ekibi, Yeni Malatyaspor'un Keçiörengücü'ne mağlup olmasını bekleyecek. İki averaja kalırsa ikili averajda önde olan Pendikspor şampiyon olacak.

#yeni malatyaspor
#pendikspor
#şampiyonluk mücadelesi
9 yıl önce