|

Şampiyonluk şart

UEFA, Şampiyonlar Ligi ücretlerine hatırı sayılır zam yaptı; 4. yıldız mücadelesi yerini Devler Ligi hesaplarına bıraktı. Albayrak, 80 milyon TL’ye varacak gelirlere dikkat çekerek “Gecemiz gündüzümüz Florya ve şampiyonluk” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 00:21 - 2/04/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, GS TV'ye sezonun kalan bölümünü değerlendirdi. “9 maçımız kaldı, 4. yıldızı takacağız” diyen Albayrak, Karabükspor maçının gündüz oynanacağına işaret ederek “Taraftardan rekor bekliyorum. Stadı tıklım tıklım dolduralım, herkes görsün” sözleriyle taraftara seslendi. Şampiyonlar Ligi'nde yükselen gelirlerle birlikte ligde şampiyonluğun öneminin daha da arttığının altını çizen Albayrak, “Bizim ilk hedefimiz seçim değil takımın şampiyonluğu. Takım şampiyon olursa 15 milyon Euro direkt Şampiyonlar Ligi'ne ayak bastı parası gelecek. Puanlar alırsanız 80 milyon TL civarı para ediyor. Bunların hesabını yapıyoruz. Onun için bizim ilk hedefimiz gecemizi gündüzümüzü ayırmadan Florya” ifadelerini kullandı.



Burak Yılmaz'a özel program


G.Saray, Süper Lig'in 26. haftasında Pazar günü Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı bulunan futbolculardan Burak Yılmaz'a, tedavinin ardından salonda ve sahada özel program uygulanırken, Semih Kaya ve Sabri kondisyon çalıştı. Melo'nun rehabilitasyon çalışmalarına devam ettiği, Sinan Gümüş'ün de tedavi edildiği belirtildi.



Hamza hocayla güven kazandık


G.Saraylı yıldız Alex Telles, Prandelli'nin ardından Hamza Hamzaoğlu dönemiyle kendini bulduğunu belirtti, Türk Milli Takımı için göz kırptı

.Galatsaray'ın Brezilyalı yıldızı Alex Telles, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligde kalan 9 maça final gibi baktıklarını kaydeden Telles, şampiyonluk yarışı dışında da birçok konuya açıklık getirdi. “Hamza hoca bizi olumlu motive ediyor. Herkesin güveni yerine geldi. Kötü oynadığımız maçlarda dahi kazanmayı bildik.”“Yabancı kuralı değişikliği olumlu oldu. İyi maçlar çıkarsanız da kurallardan ötürü yedek kalabiliyordunuz. Artık iyi oynadığımız zaman devam etme şansımız olacak."“Prandelli zamanı mutlu olduğumu söylersem bu yalan olur. İstediğim gibi gitmedi işler. Açıkçası çok daha iyisini yapabileceğimi biliyordum."“Hayalim Brezilya Milli Takımı'nda oynamak ama Türk Milli Takımı için defteri kapatamayız. Burada yaşıyorum ve insanlar çok sıcakkanlı. Yarının neler getireceğini bilemeyiz.”


#Abdurrahim Albayrak
#burak yılmaz
#Alex Telles
#Hamza Hamzaoğlu
9 yıl önce