|

Samsunspor'da boykot bitti

PTT 1. Ligi takımı Samsunspor'da uzun süredir paralarını alamadıkları için 2 gündür idmanlara çıkmayan kırmızı-beyazlı futbolcular, bugün antrenmana çıktı.

Yeni Şafak
15:47 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:51 - 26/11/2014 Çarşamba
DHA

Samsunspor, cuma günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başladı. Geçen hafta perşembe günü paraları alamadıkları için antrenmana çıkmayan, cuma günü çalışmaya katıldıktan sonra pazar günü Orduspor'la oynayan kırmızı beyazlı futbolcuların pazartesi ve salı günkü antrenman boykotu bugün bitti. Futbolcular, bugün teknik direktör Erhan Altın nezaretinde Nuri Asan Tesisleri'nde çalıştılar.


'Bu hafta da galip gelmek istiyoruz'

Erhan Altın, antrenmandan sonra cumu günü oynayacakları maçın zor geçeceğini söylerken şöyle konuştu: "Biz her maçımızı aynı disiplin içinde oynuyoruz. Bu hafta oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da mağlup ederek seri yapmak istiyoruz. Maçlarda bile değil 90, 90+5'nci dakikada bile mücadele ediyoruz. Oyuncularımın hiçbiri ne sakatlık, ne yorgunluk, ne de başka bir sıkıntıyı bahane etmeden üzerine düşeni yapıyor."
#PTT 1. LİG
#SAMSUNSPOR
#BOYKOT
#ERHAN ALTIN
9 yıl önce