|

Sarıyer siftah yaptı

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon umduğunu bulamayan ve galibiyet alamayan Sarıyer, gruptaki ilk gol sevincini Beşiktaş karşısında yaşadı.

Yeni Şafak
23:39 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:41 - 29/01/2015 Perşembe
AA

Şu ana dek tüm maçlarını kaybeden Sarıyer'de, 80. dakikada Cemre Atmaca attığı golle takımının gruptaki ilk golüne imza attı. İstanbul ekibi maçı 3-1 yitirdi.


Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirterek, "Oyun olarak gereken dersleri çıkardığımız bir maç oldu. Matematiksel olarak şansımız yoktu. Ancak kupada da Sarıyer'i temsil edecek prestijli ortam bulduk. Alt liglerde yer alıp da kupada üst tura çıkan takımları tebrik ediyorum. Onlar kupanın sürprizi oldu. Biz ise kendi adımıza zor gruba düştük" diye konuştu.


Beşiktaş karşısında ilk yarıda çok dengeli bir oyun sergilediklerini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Topa ve oyuna hakim olan Beşiktaş'tı ama biz çok hata yapmadık. İlk yarı biterken, talihsiz bir gol yedik ve 1-0 geriye düştük. İkinci yarı, biraz daha istekli ve atak oynadık. Gol pozisyonları yakalayacak futbol oynadık. 60. dakikada net golü kaçırdıktan sonra, iki farklı geriye düştük" değerlendirmesinde bulundu.

#Sarıyer
#Türkiye Kupası
#Bahri Kaya
9 yıl önce