|

Sekiz yıl daha sahalarda

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue A) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in 42-43 yaşına kadar futbol hayatını sürdürebileceği açıklandı.

Yeni Şafak
18:23 - 6/03/2015 Cuma
Güncelleme: 16:25 - 6/03/2015 Cuma
AA
Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, Fransa basınına yaptığı açıklamada, 33 yaşındaki İsveçli golcünün futbol hayatına uzun yıllar devam edeceğini söyledi.


Ibrahimovic'in PSG ile sözleşmesinin 2016'ya kadar süreceğini hatırlatan Riola, "Hala futbol oynayacağı önünde 8 yıl var. Onunla bir anlaşma yaptık. 15 yıldır onun için çalışıyorum ve o da 8 yıl benim için futbola devam edecek" dedi.


İsveçli yıldız golcünün Paris'te mutlu olduğunu belirten Raiola, "Formunu iyi koruyor. Önümüzdeki 8 yıl boyunca PSG'de oynayıp oynamayacağını bilemem ama 42-43 yaşına kadar oynayabileceğini söyleyebilirim" ifadesini kullandı.


Riola, İsveçli oyuncusunun bu sezon yaşadığı sağlık problemlerini tamamen geride geride bıraktığını da vurgulayarak, "O her zaman sahaya en iyisini koymaya çalışır. Oynayamadığı dönemde bana bir gün bile gelip de sızlanmadı. Onun her zaman kazanmak için gereken yüksek motivasyonu var. O tam bir mükemmelliyetçi ve Ajax'ta onu keşfettiğim günkü kadar başarıya aç" değerlendirmesinde bulundu.
#futbol
#Paris Saint Germain
#Zlatan Ibrahimovic
#futbol
9 yıl önce