|

Selçuk İnan hem taraftarla hem de Melo'yla barıştı

Anderlecht maçında oyundan çıkarken ıslıklanan kaptan Selçuk İnan'a Galatasaray taraftarı Balıkesirspor maçında bağrına bastı.

Dha
00:00 - 21/09/2014 Pazar
Güncelleme: 16:15 - 21/09/2014 Pazar
Yeni Şafak
Selçuk İnan hem taraftarla hem de Melo'yla barıştı
Selçuk İnan hem taraftarla hem de Melo'yla barıştı

Taraftarlar, "Selçuk takımı buraya getir" diye bağırarak tecrübeli futbolcuya destek verdi. Selçuk İnan'a takım bir gün önce Balıkesir'e geldiğinde de sarı kırmızılı taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulunmuştu.

GÖKHAN ZAN SAKATLANDI!

Prandelli'nin 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Gökhan Zan ve Koray Günter, Sarı - Kırmızılı takımın U21 Ligi'nde Balıkesirspor'la oynayıp 1-0 kazandığı mücadelede görev yaptı. Gökhan Zan, maçın son dakikasında sakatlanırken, kolay sakatlanma alışkanlığını U 21 maçında da sürdürdü.

MELO "CEZAM KOMİKTİ GÜLDÜM"

Galatasaraylı Melo, İtalya'da bir radyo programına bağlanarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Brezilyalı futbolcu, Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği cezaya güldüğünü belirterek, "Cezayı almam beni güldürdü. Ne olduğu açıkça belli olmayan bir şeyi retweet etmiştim sadece" ifadelerini kullandı. Melo, Prandelli için "Çalıştığım en güçlü, en iyi hocalardan birisi. Prandelli'ye büyük bir güvenim var ancak gün sonunda önemli olan kazanmak" dedi.

MELO-SELÇUK ÖNCE GERİLDİ, SONRA SARILDILAR

Galatasaray'da son dönemde takım içinde yerli - yabancı ayrımcılığı olduğu iddiaları üzerine bir de Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'ın Melo'yu hedef alan sözleri kriz havasının doğmasına sebep olmuştu. Dedikodular üzerine Balıkesir seyahati öncesinde Florya'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Melo, Selçuk'un yanına gelerek menajerinin sözlerini sordu. Selçuk'un "Açıklamalar menajerimin şahsi görüşüdür. Beni kesinlikle bağlamıyor. Senin arkadaşlarına verdiğin değeri takım kaptanı olarak hep takdir ettim" dediği öğrenildi.

Selçuk ve Melo bu diyalog sonrası birbirlerine sarılırken iki yıldız, "Biz kenetlendikçe daha da büyüyen bir aileyiz. Bu tip konuları yüz yüze konuşalım. Sağdan soldan gelen hiçbir sözü de umursamayalım" görüşünde birleştiği kaydedildi. Melo, otobüsün kapısına kadar gelerek takım arkadaşlarına sarılarak yolcu etti.

10 yıl önce