|

Semih Kaya'nın sağlık durumu

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettikleri maçta sakatlanan Semih Kaya'nın durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
10:35 - 21/12/2014 Pazar
Güncelleme: 08:37 - 21/12/2014 Pazar
DHA

Karşılaşmanın ardından Semih Kaya'yı kaldırıldığı hastanede ziyaret eden Albayrak, "Semih'in bir problemi yok, gayet iyi. Doktorlar kontrol altında tutuyorlar. Yarın Allah'ın izniyle evinde olacak, bir sorun görünmüyor" dedi.


Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyet nedeniyle taraftarlara da teşekkür eden Albayrak, "Bu maçın ne kadar futbolcular kahramanıysa taraftarlar da kahramandır. Takımı yalnız bırakmadılar. Mağlup durumdaydık. İkinci devrede soyunma odasında konuşma yaptık. Sahada da taraftarımız inanılmaz destek verdi. Allah hepsinden razı olsun. Son dakikaya kadar verilen mücadele önemli bir gösterge oldu. 90. dakikaya kadar pres yapan, koşan mükemmel bir Galatasaray vardı. Bugün çok zor şartlarda, iki kez mağlup duruma düşmemize rağmen maçı kopardıysak, bu durum, futbolcularımıza ve taraftarımıza büyük bir güven verdi. Demek ki 90. dakika da olsa Galatasaray atar ve kazanır. Bu bizim için çok önemliydi. Hamza hocam da takıma hırs verdi. Emin adımlarla hedefe ulaşmak için her şeyi yapıyoruz" dedi.


Maçın son dakikalarında protez dişleri dökülen Albayrak, gol sevinciyle koltuğa çarptığını ve dişlerinin döküldüğünü ifade ederek, kendisine statta müdahale yapıldığını ve önemli bir durumunun olmadığını söyledi.

#Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak
#Mersin İdmanyurdu
#semih kaya
9 yıl önce