|

Şener Kartal'ı mest etti

Beşiktaş İzleme Komitesi, F.Bahçe karşısında mercek altına aldıkları genç oyuncunun performansına hayran kaldı. Sahada kaldığı 90 dakika boyunca yüzde 80 pas isabetiyle oynayan Şener, iki kez de takımını atağa kaldırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:49 - 21/04/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın sezon sonu için anlaşmaya vardığı Bursaspor'un milli sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı'nın performansı siyah-beyazlı yöneticileri mest etti. Futbol Şubesi'nin talimatı ile izleme komitesi önceki gün oynanan Fenerbahçe-Bursaspor maçında bu oyuncuyu mercek altına alırken, Şener'in süper performansı yönetimi adeta büyüledi. F.Bahçe'nin en etkili adamı Caner'in atağa çıkmasına izin vermeyen Şener, takımına hücumda da katkıda bulundu. 90 dakika boyunca 15'te 12 ile yüzde 80 pas isabeti tutturan 25 yaşındaki yıldız, 2 kez de sağ kanattan etkili bindirmeyle takımını gol pozisyonuna soktu, şut denemelerinde de bulundu.



TAM İSABET OLUR


İzleme komitesi, Beşiktaş'ın gelecek sezon için ön anlaşma sağladığı Şener'in performansını teknik direktör Slaven Bilic'e rapor edecek. Oyuncunun 5 milyon TL'lik serbest kalma maddesini kullanacak yönetim, Şener'i 'Beşiktaş'ın uzun yıllar sağ kanat sıkıntısı çekmeyeceği bir oyuncu' olarak görüyor.



Cenk Gönen sevinci


Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından dün Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı idmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı geçen kaleci Cenk Gönen de yer aldı. Alexander Milosevic'in bireysel çalışmalar yaptığı idmana, sakatlıkları devam eden Tolga Zengin, Tomas Sivok ve Veli Kavlak katılmadı.



TFF'den Beşiktaş'a kural hatası reddi



F.Bahçe derbisi için yapılan kural hatası başvurusu haksız görüldü; 9 milyon TL futbolcu borcu olan Samsun'a ceza kesildi.



Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın, 22 Mart'ta oynanan F.Bahçe derbisinde sahayı terk eden Emenike'nin oyundan atılmaması sonrası, kural hatası gerekçesiyle maçın tekrarı için yaptığı başvuruyu reddetti. TFF Samsunspor'a, futbolcu alacak ihtilafı nedeniyle verilen 3 puan silme cezasının uygulanmasına karar verdi. 3. Lig ekibi Halide Edip Adıvarspor'un bir futbolcusunun şike eyleminde bulunduğu iddiasını Etik Kurulu'na sevk ederken, Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurulması kararlaştırıldı.



YENİ SEZON PLANLAMASI


TFF, PTT 1. Lig, Spor Toto 2 ve 3. Lig'de de 2015-16 sezonunun planlamasını yaptı. PTT 1. Lig'de sezon 14 Ağustos'ta, 2. Lig'de 6 Eylül'de, 3. Lig'de de 23 Ağustos'ta başlayacak. Daha önce de Süper Lig'in 14 Ağustos'ta başlayacağı açıklanmıştı.





#beşiktaş
#Şener Özbayraklı
#Kardemir Karabükspor
9 yıl önce