|

Şener'den veda sinyali

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, F.Bahçe maçı sonrasında bordo-mavili taraftarın kendisine yumurta attığını belirterek, 'Herhalde artık beni istemiyorlar. Gereğini yapacağız bakalım, arkadaşlarla bir konuşalım da' dedi

Kamil Anahar
00:00 - 8/05/2012 Salı
Güncelleme: 01:29 - 8/05/2012 Salı
Yeni Şafak
Şener'den veda sinyali
Şener'den veda sinyali


Trabzonsporlu taraftarların karşılaşma sonrası kendisini protesto etmesini değerlendiren Şener; 'Evet Trabzonsporlu taraftarlar bana yumurta attı. Herhalde artık beni istemiyorlar. Gereğini yapacağız bakalım, arkadaşlarla bir konuşalım' diyerek ayrılık sinyalleri verdi. Şener, ilk yarı bitiminde Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'nun kendisine parmak sallayarak soyunma odasına girdiğini belirterek 'Bir kulüp başkanına el kol hareketleri yanlış şeylerdir. Sonra ağır ceza öder. Bir kulüp başkanına parmak sallamak, ırkçılık kadar ağır bir suçtur' dedi. Şener, devre arasında yaşanan olayla ilgili olarak ise 'Devre arasında Emre içeri girerken yine baş parmağı ile işaret ederek içeri girdi. Ben onu bulmaya indiğimde soyunma odası koridorunda Semih karşıma çıktı. Semih de bizim yöneticinin bir tanesi ile münakaşa ederken ben de araya girdim. Fakat Emre'yi bulamadım. Semih ile aramızda bir sorun yaşanmadı. Yönetici arkadaşı şikayet ediyordu bana. Korumam sanmış. Benim korumam falan olmaz. Benim derdim Emre ile. Lig TV'de bunun görüntüler vardır. İkide bir 'benim annem Maçkalı' diyor. Maçkalı bir insanın evladı böyle olmaz. Maçkalılar çok düzgün olurlar' ifadelerini kullandı. Şike soruşturmasının cezalarının takır takır verilmesi gerektiğini de vurgulayan Şener, 'Disiplin kurulu bu maçın sonucunu bekliyor, cezaları açıklamak için. Önce niye açıklanmıyor, daktilo mu yoktu?' diye konuştu.



Taraftar kendi adaletini aradı

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçında yaşanmış olayların bir güvenlik zafiyetini gündeme taşıdığını savundu. 'F.Bahçe ile daha önceki maçlarda yaşanmış olayların neredeyse ikinci kez tekrarlanması bir güvenlik zafiyetini gündeme taşımaktadır' denilen açıklamada, 'Fenerbahçe maçındaki tablo, haksızlığa karşı protestonun, bu tahrikle kontrolden çıkmış bir hale dönüşmesi, gerçek adaleti bulamadığına inanan kitlelerin kendi adaletini araması çabasıdır' denildi.


12 yıl önce