|

Şenol Güneş skordan memnun değil

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 mağlup oldukları Galatasaray maçına ilişkin, "Beraberlik bile bizim için kötü olacakken sahadan 2-0 yenik ayrıldık" dedi.

Aa
00:00 - 30/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:50 - 30/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş skordan memnun değil
Şenol Güneş skordan memnun değil

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonun ilk maçında sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını söyledi.

Galatasaray'ın gücünü bildiklerini ve buna göre önlemler aldıklarını anlatan Güneş, oyunun kontrolünü ellerine almak için büyük çaba sarf ettiklerini ve bunu genel anlamda başardıklarını kaydetti. Rakibe göre daha etkili oynarken kalelerinde bireysel hatalardan da kaynaklanan goller gördüklerini ifade eden Güneş, "Gol yememize rağmen oyun disiplinini bozmadan mücadele ettik ve pozisyonlar ürettik ama maalesef düşündüğümüz sonuca ulaşamadık. Beraberlik bile bizim için kötü olacakken sahadan 2-0 yenik ayrıldık" ifadesini kullandı.

Güneş, oyuncularının emeklerinin karşılığını alamamalarına üzüldüğünü vurguladı.

Müsabakadaki görevli hakemlerin yönetimine değinen Güneş, "Bizim de hatalarımız vardı ama hakemlerin takdir haklarını Galatasaray lehine kullanması bizi olumsuz etkiledi. Çünkü bu hatalar skora etki etti. Hatalarımızın dışında skorda bunun da etkili olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Şenol Güneş, bir soru üzerine, yönetimden forvet hattına transfer istediğini ve bunun 1-2 günde gerçekleşmesini beklediğini sözlerine ekledi.

10 yıl önce