|

Sergen Yalçın istifa etti mi?

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifa etmediğini bildirdi.

Aa
00:00 - 16/01/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:03 - 16/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Sergen Yalçın istifa etti mi?
Sergen Yalçın istifa etti mi?

Kızıl, yaptığı açıklamada, bazı medya organlarında Yalçın'ın kampı terk ederek İstanbul'a gittiğine dair haberler yer aldığını anımsattı.

Kırmızı-beyazlı ekibin Antalya kampının bugün tamamlanacağını anımsatan Kızıl, "Sergen Yalçın istifa etmedi, işlerini tamamladıktan sonra Gaziantep'e gelecek" dedi.

Bu arada Gaziantepspor'un Litvanyalı futbolcusu Darvydas Sernas'ın sezon sonuna kadar Avustralya'nın Perth Glory takımına kiralandığı belirtildi.

Sergen reklam çekimine gitti

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istifa haberlerini yalanladı. Sergen Yalçın'ın reklam çekimi için İstanbul'a gittiğini belirten Kızıl, böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Sergen Yalçın'ın dün akşam kampı terk ederek İstanbul'a dönmesi üzerine başarılı teknik adamın Gaziantepspor'dan istifa ettiği iddia edildi. Bunun üzerine Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl yaptığı açıklamada, Sergen Yalçın'ın istifa etmediğini, reklam çekimi için akşam İstanbul'a gittiğini dile getirdi. Kızıl konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün kamp bitiyor, adamın bugün ve yarın reklam çekimi var. Onun için İstanbul'a gitti. Ortaya atılan iddialar dedikodudur. Öyle bir şey yok. İstifa etse çıkar açıklama yapardı. Yardımcı hocaları Antalya'da. Bugün de kampımız bitiyor, onlarda bugün dönüyor, takım da dönüyor. Adam akşamdan gitti reklam çekimim var diye. Böyle bir şey yok."

10 yıl önce