|

Sergen Yalçın'dan Onur'a sert eleştiri

Başakşehirspor maçı sonrası "26 yaşındayım, futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. Trabzonspor bu haritadan çıkarıldı mı?" diyen Trabzonspor Kalecisi Onur Kıvrak'a Sergen Yalçın tepki gösterdi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 23/09/2014 Salı
Güncelleme: 12:18 - 23/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Sergen Yalçın'dan Onur'a sert eleştiri
Sergen Yalçın'dan Onur'a sert eleştiri

TRT Spor'da yayımlanan 'Futbol Arenası' programının yorumcularından Sergen Yalçın Başakşehir-Trabzonspor maçı sonrası Onur'ın açıklamalarıyla ilgili olarak "Oyun içinde olanlar ayrıdır. Hakem hatalı karar vermiş olabilir ancak Onur'un söylediklerini desteklemek mümkün değil. Desteklenecek bir yanı yok. Allah aşkına ne zaman futbol oynadın da ne zaman bırakacaksın? Kaç senedir futbol oynuyorsun? Hakem atmadı diye mi futbolu bırakacak? 'Trabzonspor bu ülkenin takımı değil mi?' falan, bu işlere girmek çok doğru değil. Hele bir takım kaptanının bu işlere girmesi hiç doğru değil" dedi.

Programın diğer yorumcusu Erman Toroğlu ise "Onur Kıvrak haklı. Oyundan atılmaması haklı olduğunu gösteriyor. Hakeme 'Beni at' diyor ya. Ben biliyorum bu işi. Atsana, 'Seni mi kıracağım' de. İkinci sarı kartı göster, topa vurduğunda at" ifadelerini kullandı.

10 yıl önce