|

Sergen'den TFF'ye sitem

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Balıksirspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında TFF'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

Yeni Şafak
18:18 - 19/04/2015 Pazar
Güncelleme: 18:34 - 19/04/2015 Pazar
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medicana Sivasspor sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kaldı.Karşılaşma sonrası iki takımın teknik direktörleri de açıklamalarda bulundu.



Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçta istenileni sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Gerçekten bizim açımızdan iyi bir oyun olmadı. Özellikle oyunun ikinci bölümünde çok dağınık bir görüntü sergiledik. Ben bunu yorgunluğa bağlıyorum. Çünkü daha üç gün olmadan 120 dakika oynayan bir oyuncu grubunu tekrar sahaya çıkarsa, maalesef Futbol Federasyonu böyle bir program yaparsa sonuç normal. Doğal olarak çok alternatifli bir kadromuz olmadığını göz önüne alırsak oyuncularımızın yorgun olması, belli bir seviyenin altında olması gayet doğal. Kötü oynayacağımız maçlarda olacak, berabere de kalacağız, mağlup da olacağız. Ama sağlam bir şekilde sahaya çıkarsak çok daha iyi mücadele ederiz diye düşünüyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız haftaya cuma yine içeri de bir maç oynayacağız, kupada yarı final maçı oynayacağız çok çabuk bir şekilde bu maçlara hazırlanmamız lazım çünkü ligde makas her geçen gün daralıyor. Bir an evvel isteğimiz tempoyu yakalamamız lazım diye düşünüyorum" dedi.



Karşılaşma sonrası Cicinho'nun özel araçla stadı terk etmesinin sorulması üzerine Yalçın, “Oyun içinde bazen oyuncular tartışıyorlar. Oyuncuların saha içerisinde tartışmaları çok doğal ama onlar saha içerisinde kalan şeyler. Saha dışına yansımaz. Bu tür tartışmalar, bu tür sıkıntılar takım içerisinde olabilir, biz bunu kendi içerimizde çözeriz" diye konuştu.



Balıkesir cephesi


Balıkesirspor Teknik Direktör Kemal Özdeş kaybedenin üzüleceği bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, “Bugün çok güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ancak maçın içini tekrar düşündüğümde bugün Sivas takımı da kaybetse yazık olurdu, bizim takım kaybetse yazık olurdu. Sezon başından beri birlikte oynayan bir takım Sivas takımı, kaliteli oyunculardan kurulu. Bugün oyuncularım iyi bir oyun ortaya koydular, disiplinli bir oyun ortaya koydular. Hem top rakipteyken iyi oynadık, hem top bizdeyken bilhassa ikinci yarı Sivas takımının oyundan düştüğü anlarda son vuruşları yapsak buradan üç puanla ayrılırdık" dedi.



Özdeş ligin devam ettiğini belirterek, “Bizim içeride 4 maçımız var. Bu dört maçı kazanmalıyız diye düşünüyorum. Belki en sıkı deplasmandan puan almamız gelecek maçlar bizim için umut verici, takım haftalardır 18. sırada ve ancak 18. sıradaki takım gibi oynamıyor bu bizim için önemli devre arası kurulmuş bir takımız biraz geride kaldık. Bizim seri galibiyetlere ihtiyacımız var inşallah bunu da gerçekleştiririz üst üste kazanırız. Bu ligde sonuna kadar iddiamızı sürdürürüz. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum“ şeklinde konuştu.

#sergen yalçın
#TFF
#sivasspor
#öfke
9 yıl önce