|

Sevince izin vermeyen takım kaptanına tepki

2-0 biten Antalyaspor maçının ardından kırmızı-beyazlı oyuncuların tribünlere gelerek galibiyet sevincini paylaşmasını takım kaptanı Mehmet Sedef’in engellediğini öne süren 1966 taraftar grubu, Antalyaspor yönetimini ve Kaptan Sedef’i protesto etti.

Yeni Şafak
21:31 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 19:33 - 20/12/2014 Cumartesi
IHA

PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor, kendi sahasında Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Statta bulunan Antalyaspor 1966 taraftar grubu, maçın ardından stat girişinde yönetim aleyhine slogan atıp protesto etti. Futbolcuların galibiyet aldıkları maçın ardından tribünlere koşmak istediğini ancak kırmızı-beyazlı takımın kaptanı Mehmet Sedef tarafından oyuncuların geri çevrildiğini öne süren taraftarlar Mehmet Sedef’in ve Antalyaspor yönetiminin bu tutumunu kınadıklarını söyledi.


Taraftarları sakinleştirmeye çalışan Recep Güler de kolluk kuvvetleri ile karşı karşıya gelmemeleri için sık sık taraftarı uyardı. Mehmet Sedef’in yaptığı davranışın taraftarda olumsuz etki oluşturduğunu kaydeden Güler, “Kaptan Sedef, 90 dakika burada oyunculara destek veren taraftardan bir sevinç paylaşımını çok görmüştür. Bu tutumundan dolayı kendisini kınıyoruz. Bu konuyu Antalyaspor yönetimiyle konuşacağız” dedi.


Öte yandan olası bir taşkınlık için çevik kuvvet ekipleri de stat girişinde önlem aldı.

#Antalyaspor
#Kayserispor
#PTT 1. Lig
#Mehmet Sedef
#Antalyaspor 1966 Taraftar Grubu
9 yıl önce