|

Sevinçler Volkan’a

F.Bahçeli futbolcular Bursaspor maçında gol atmaları halinde sevinçlerini takım halinde kaleci Volkan Demirel ile paylaşacak

Yeni Şafak
04:00 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 09:54 - 21/11/2014 Cuma
Diğer

Fenerbahçe, ligde zirvedeki yerini Bursaspor’u yenerek korumayı hedeflerken Türkiye’nin Kazakistan ile oynadığı maç öncesi tribünlerden edilen küfürler nedeniyle sahayı terk eden kaleci Volkan Demirel’e takım arkadaşları büyük destek veriyor. Teknik direktör İsmail Kartal başta olmak üzere takım arkadaşları Volkan’ın moralini düzeltmek için yoğun mesai harcıyor. Genç teknik adam milli file bekçisiyle sık sık birebir görüşmeler yaparak “Sen tecrübeli bir isimsin. Yaşananlara en iyi cevabı yine sahadaki performansınla vermelisin. Camia tek vücut olarak senin arkanda duruyor. Birlik içerisinde takım olarak bu zorluğu da atlatacağız” ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli futbolcular da Bursaspor maçında gol atmaları halinde de sevinçlerini takım halinde Volkan Demirel ile paylaşmayı planlıyor. Sarı-lacivertli futbolcular Bursaspor maçında gol atmaları halinde takım halinde Volkan Demirel’in yanına giderek, gol sevincini birlikte yaşamayı planlıyor.



60 günlük hak mahrumiyeti cezası devam eden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, PFDK'dan bir ceza daha aldı. Başkan Yıldırım, geçen hafta basın toplantısında yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı 45 gün hak mahrumiyeti cezası ve 33 bin TL para cezası aldı. 25 Ekim'deki G.Birliği maçında müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle 60 gün hak mahrumiyeti alan Yıldırım'ın cezası, mevcut cezanın bitiminin ardından başlayacak. 

#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#destek
9 yıl önce