|

Seyircisiz maç için pratik çözüm

3. Lig'de oynanan ve ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan Sakaryaspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçı stat dışında dev ekranda naklen yayımlandı.

Yeni Şafak
21:19 - 19/04/2015 Pazar
Güncelleme: 18:22 - 19/04/2015 Pazar
IHA

Sakaryaspor taraftarları, ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak Sakaryaspor-Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının canlı yayınlanmasını istediklerini hafta içerisinde Başkan Toçoğlu'na iletmişlerdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu istek üzerine maçın dev ekranda canlı yayınlanacağı sözünü vermişti. Ardından Büyükşehir Belediyesi bu yönde yapılan hazırlıkları tamamladı ve Atatürk Stadyumu önüne kurulan dev ekranlarda maçın canlı yayını yapıldı. İnternet üzerinden de yayınlanan 31. Hafta karşılamasında Sakaryaspor, rakibi Van Büyükşehir Belediyespor'u 6-2 mağlup etti.



Karşılaşmanın ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hafta içerisinde taraftarımıza söz vermiştik. Yaptığımız çalışmaların ardından stadyum önüne dev ekranımızı kurduk. Taraftarımızın ekran başından verdiği destekle Sakaryaspor'umuz Van Büyükşehir'i 6 - 2 mağlup etti. Sezonun en farklı galibiyetini elde eden tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Sakaryaspor'umuz için elimizden gelen desteği veriyoruz ve takımımızı desteklemeye de devam edeceğiz. İnşallah oyuncularımızla, yöneticilerimizle, taraftarlarımızla, şehrimizle daha sıkı kenetlenip Sakaryasporumuzu şampiyonluğa taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

#3. lig
#sakaryaspor
#van büyükşehir belediyespor
9 yıl önce