|

Şiddetli lodos amatör futbolu da vurdu

İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli lodos, Süper Amatör Lig'i de etkiledi. Adalaspor, ligin kaderini etkileyecek olan Topkapıspor maçına, vapur ve motor seferleri yapılamadığı için gidemedi.

13:30 - 31/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:52 - 31/01/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta düşmeyi doğrudan ilgilendiren Topkapıspor-Adalarspor maçı öncesinde enteresan bir gelişme yaşandı. "Ne pahasına olursa olsun elimizden geleni yapacağız" diyen Adalarspor takımı İstanbul'da etkili olan lodostan dolayı Heybeliada'dan ayrılamayınca, Fatih Mimarsinan Stadı'nda oynanması gereken maça gidemediler. Maç öncesi seremoniye hakem ve Topkapısporlu oyuncular çıkarken, son kararı TFF verecek.


Adalarspor Yöneticisi Murat Yetişken, ''Bu maçı ne pahasına olursa olsun oynamak istiyorduk. Başkasının durumu bizi ilgilendirmez. Biz Adalarspor olarak sahaya çıkma taraftarıydık. Ancak hava şartlarından dolayı bir türlü Heybeliada'dan ayrılamadık. Bütün çabalarımıza rağmen bizi karşıya geçirecek bir tekne bulamadık. Fakat biz bu maçın ertelenmesi ve ilerleyen tarihte oynatılması için dilekçe yazacağız. Bunun için de mevcut durumumuzu ortaya koyan bilgi ve belgeleri elde edip ilgili kurum ve kuruluşlara durumu arz edeceğiz'' diye konuştu.


Adalarspor'un küme düşmesi haftalar önce kesinleşmişti ancak Topkapıspor ve Yıldırım Bosnaspor düşen son takım olmamak için bu haftaki maçlarını bekliyordu. Eğer maç 3-0 hükmen tescil edilirse Topkapıspor ligde kalacak.


(yerelfutbol.com)

 
#Adalarspor
#Topkapıspor
#Lodos
#Heybeliada
#Amatör Futbol
9 yıl önce