|

Sinpaş emaneti geri aldı

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Sinpaş Denizli Basket, evinde Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 89-51 yenerek tekrar liderliği devraldı.

Yeni Şafak
15:14 - 1/03/2015 Pazar
Güncelleme: 13:22 - 1/03/2015 Pazar
IHA

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluğa oynayan Sinpaş Denizli Basket, evinde Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Baştan sona üstün oynayan Sinpaş Denizli Basket, maçtan 89-51 galip ayrıldı.


Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Okan Çevik, bütün hafta boyunca çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Çevik, "Biz daha öncede söylediğimiz gibi tamamen bizim sorumluluğumuzda dolayı kötü bir periyot geçirdik. Bu yüzden bu maç bizim için çok önemliydi. İlk maçı 7 sayıyla kaybettiğimiz için 8 sayı ve üzeri alacağımız sonuçlarda ikili averajı alacağımızı biliyorduk. Yaklaşık 4 maçlık bir maça tekabül ediyordu bu maç. Bütün hafta boyunca bunun bilincinde hazırlandık. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Çok büyük karakter koydular. Oynadığımız son 4 maçın 3'ünü kaybeden bir takımın ortaya bu kadar karakter koyması onların ne kadar kişilikli oyuncular olduğunu gösteriyor. Maalesef bundan bir önceki periyotta 13 günde 4 maça ve 3 deplasmana denk geldik’’ dedi.

#basketbol 2. lig
#sinpaş denizli basket
#sakarya büyükşehir belediyespor
9 yıl önce