|

Sivasspor kupaya hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3'üncü hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Yeni Şafak
12:11 - 22/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:24 - 22/12/2014 Pazartesi
DHA

Teknik direktör Roberto Carlos'un Sivasspor'dan ayrılması nedeniyle çalışmalarını yardımcı antrenör Orhan Kaynak nezaretinde sürdüren kırmızı beyazlılar, antrenmana düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular, çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik istasyon çalışması ile antrenmana devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yan top çalışmasının ardından yapılan yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.


Sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, İbrahim Toraman ve Ümit Kurt antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Manuel Da Costa ise bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra çalışmasına salonda devam etti.


"MAÇ KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan yardımcı antrenör Orhan Kaynak, çarşamba akşamı oynayacakları kupa maçına değinirken şunları söyledi:

"Artık bizim de moral bulmak için, kendimizi bu durumdan çıkarmak için maç kazanmamız gerekiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında elimizden geleni yapıp iyi bir sonuç almaya çalışacağız. Çünkü moral açısından, ligde kendimizi toparlamamız açısından önemli bir maç."
#Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
#sivasspor
#roberto carlos
#Orhan Kaynak
9 yıl önce