|

Slomka ve Hamburg mahkemelik oldu

Bundesliga ekiplerinden HSV Hamburg'ta teknik direktör olarak görev yapan ve 15 Eylül 2014 tarihinde işine son verilen Mirko Slomka, Alman kulübünden davacı oldu.

Dha
00:00 - 2/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 16:59 - 2/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Slomka ve Hamburg mahkemelik oldu
Slomka ve Hamburg mahkemelik oldu

Alman spor basınının geniş yer ayırdığı habere göre, HSV Hamburg Kulübü tarafından geçtiğimiz ay ortasından işlerine son verilen teknik direktör Mirko Slomka ile fitness antrenörü Nikola Vidovic, 2016 yılına kadar mukavelelerinin bulunduğundan dolayı iş mahkemesine başvuruda bulundu.

Mirko Slomka ve Nikola Vidovic'i HSV Hamburg Kulübü'ne karşı, Frankfurt'ta tanınmış avukatlardan olan Horst Kletke savunucak. Avukat Horst Kletke, HSV Hamburg'ta spor direktörlüğü yapan ve bir süre önce sonra işine son verilen Oliver Kreuzer'in (48) mahkeme yoluyla maddi haklarını geri almakla biliniyor. Mukavelesinin son tarihi olan 2016 yılında kadar aylık maaşı olan yaklaşık 750 bin Euro alacak olan Oliver Kreuzer'in arabasının yakıtını ve cep telefonun faturasını mukavele gereği HSV Hamburg'un karşılayacağı kaydedildi.

HSV Hamburg tarafından işsiz bırakılan Nikola Vidovic'in, 7 Kasım 2014 tarihinde ilk duruşmaya çıkacağı belirtilirken, Mirko Slomka için henüz duruşma günü açıklanmadı ve Slomka ile HSV Hamburg için Alman Futbol Federasyonu'nun aracılık ettiği ayrıca belirtildi.

9 yıl önce