|

Sneijder de havlu attı!

Hollandalı yıldız Sneijder, Borussia Dortmund'un kendilerine 1 beden büyük geldiğini itiraf ederek, ''Gerçekçi olmak gerekiyor, artık Avrupa Ligi'ne odaklanmalıyız'' açıklamasını yaptı

Fanatik
00:00 - 24/10/2014 Cuma
Güncelleme: 11:38 - 24/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Sneijder de havlu attı!
Sneijder de havlu attı!

Aslan''ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi''nde Borussia Dortmund''a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından Alman ekibinin kendilerine bir beden büyük olduğunu söyledi. Sneijder, grupta alınan sonuçlar konusunda gerçekçi olmak gerektiğini ifade ederek, Avrupa Ligi''ne odaklanmaları gerektiğini dile getirdi. Hollanda televizyonu NOS''a konuşan yıldız futbolcu, maça kendilerine güvenerek başladıklarını belirterek, ''Rakibe maç boyunca çok fazla alan bıraktık. Beş dakika içinde 1-0 yenik duruma düşünce güveniniz hızla kayboluyor. 4-0 yenilmek üzücü. Bu skordan rakibin bizden daha iyi olduğu sonucu çıkar. Bu takım bize bir beden büyüktü'' dedi.

Farklı kulvarlardayız

Takımın yeni hedefi hakkında da yorum yapan Sneijder, ''Elde edebileceğiniz en iyi sonucun, Avrupa Ligi''ne katılmak olduğu açıksa, gerçekçi olmak gerekiyor. Bana göre Avrupa Ligi''ne odaklanmalıyız. Belki 3. olur ve yolumuza Avrupa Ligi''nde devam ederiz'' ifadelerini kullandı. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig''in farklı kulvarlar olduğunu dile getiren Hollandalı yıldız, Fenerbahçe ve Dortmund maçlarının geride kaldığını, pazar günü oynayacakları Başakşehir maçına hazırlanmaları gerektiğini söyledi.

10 yıl önce