|

Sneijder: Golleri önceden sezdim

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'ın sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği karşılaşmada attığı gollerle gündeme gelen Hollandalı Wesley Sneijder, "Golleri önceden sezdiğini" söyledi.

Aa
00:00 - 20/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 20:08 - 20/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Sneijder: Golleri önceden sezdim
Sneijder: Golleri önceden sezdim

Ülkesinin en yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf'a konuşan Sneijder, hayal kırıklığı yaşadığı Hollanda-İzlanda milli maçından hemen sonra derbi maçına odaklandığını dile getirdi.

İzlanda maçında oyundan alındığı için hayal kırıklığı yaşadığını kaydeden Sneijder, "Ama milli maçtan hemen sonra bunu unutup derbi maçına odaklandım. Bu maç taraftarlar açısından yılın maçı olarak görülüyor ve böyle bir maçta oynamak harika" değerlendirmesinde bulundu.

Sneijder, maçın sonlarına doğru ayağına top gelince şut çekmeye karar verdiğini belirterek, "Küçüklükte hayali kurulan bu iki dünya ölçeğindeki golden sonra stat adeta patladı. Top ayağımdan çıktığında gol olacağını bildim, bazen bunu hissedersin" dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarları açısından ezeli rekabette galip gelmenin her şeyden önemli olduğunu, bunu Dirk Kuyt'un da teyit edilebileceğine dikkati çeken Sneijder, maçtan sonraki sevinç gösterisinin tarif edilemez olduğunu ifade etti.

Gece yarısına kadar havai fişekler eşliğinde süren sevinç gösterisinden çok etkilendiğine işaret eden Hollandalı yıldız, maçtan sonra kendisine gösterilen aşırı sevgiden dolayı boynunun incindiğini, ama bu ilgiden şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Sneijder, maçta zamana karşı oynayan kaleci Volkan'ı attığı gollerle doğru şekilde cezalandırdığını düşündüğünü de anlattı.

9 yıl önce