|

Sneijder sözünü tuttu!

Beşiktaş maçında fileleri havalandıran Wesley Sneijder derbinin ilginç ayrıntılarından birine imza attı.

Yeni Şafak
22:45 - 24/05/2015 Pazar
Güncelleme: 19:52 - 24/05/2015 Pazar
IHA
Galatasaray v Besiktas - Turkish Spor Toto Super League
Galatasaray v Besiktas - Turkish Spor Toto Super League

Ligin 32. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşması sonrası basın mensuplarının Beşiktaş'a golü olmadığını hatırlattığı Sneijder, 'Haftaya görürsünüz' yanıtını vermişti. Hollandalı yıldız, karşılaşmanın 80. dakikasında ceza yayı üzerinden çektiği sert şutla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru belirleyen golü kaydetti.



BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Yıldız oyuncu Wesley Sneijder'in 80. dakikada skoru belirleyen golü kaydetmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, büyük coşku yaşadı. 'Sarı-kırmızı şampiyon Cimbom' şeklinde tempo tutan Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının kritik mücadeleden 3 puanla ayrılmasını coşkuyla kutladı.



SEYİRCİ REKORU KIRILDI

Türk Telekom Arena Stadyumu bu sezon en kalabalık gününe sahne oldu. Sezon başından bu yana stadı doldurmakta güçlük çeken sarı-kırmızılı taraftarlar, derbi mücadelesinde takımlarına büyük destek verdi. Ligde son oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasını izleyen 37 bin 105 kişi, bu sezonki taraftar rekoru olarak duyurulurken, Beşiktaş maçında bu rekor kırıldı. Dev derbiyi 47 bin 348 biletli seyircinin izlediği açıklandı.

#Galatasaray
#Beşiktaş
#Wesley Sneijder
9 yıl önce