|

Sneijder turp gibi

Sneijder ağrılarından tamamen kurtulurken sağlık ekibi de Hollandalı yıldız için ‘Oynayabilir’ raporu verdi. Tecrübeli futbolcu da hocasına “Bu maçta oynamayacağım da ne zaman oynayacağım” diyerek hırsını gösterdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:39 - 17/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

G.Saray'da Wesley Sneijder ağrılarından tamamen kurtulurken, sağlık ekibi de Hollandalı yıldız için 'Oynayabilir' raporu verdi. Sneijder de hocasına “Bu maçta oynamayacağım da ne zaman oynayacağım” diyerek hırsını gösterdi.



Galatasaray'da Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı dünkü idman performansına bağlı olan Sneijder, sakatlığından tamamen kurtuldu. Önceki günkü taktik idmanında yarım devre görev yapan dün de antrenmanın tamamında yer alan Sneijder, yarınki kritik Trabzonspor derbisinde ilk 11'deki yerini alacak. Sakatlığını tamamen atlatan Hollandalı yıldız için sağlık heyeti de onay verince teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun keyfi yerine geldi. Tecrübeli futbolcunun, teknik heyetin olumlu raporu sonrası Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme yaparak, “Bu maçta da oynamayacaksam hangi maçta oynayacağım. Bu bizi şampiyonluğa götürecek en önemli maç sahada olmalıyım” dediği öğrenildi.


#Galatasaray
#Trabzonspor
#sneijder
9 yıl önce