|

Sneijder'e teklif var; Uzatalım

Hollandalı yıldızın menajeri, oyuncusuna olan teklifleri açıkladı; Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst de Sneijder'in sözleşmesinin uzatılacağını belirtti

Yeni Şafak
04:00 - 27/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:45 - 27/11/2014 Perşembe
Diğer
Anderlecht maçı için Belçika'da bulunan Galatasaray yönetiminin, Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ile yapması beklenen zirve gerçekleşti. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve yönetici Ali Dürüst, Hollandalı yıldızın menajeriyle masaya otururken Albers, sarı-kırmızılı yönetime oyuncusuna ciddi teklifler olduğunu söyledi. Sözleşmesi 2016 Haziran ayı sonunda bitecek Sneijder'in Galatasaray'da oynamaya devam etmek istediğini kaydeden Albers, yönetimden oyuncuyla ilgili tutumlarını öğrenmek istedi.

YENİ SÖZLEŞME İÇİN RAKAM KONUŞULMADI

Taraflar, Sneijder'in durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulunurken menajer Albers'in oyuncuya olan teklifleri iletmesi sonrası Albayrak ve Dürüst, sözleşmenin uzatılması fikrini sundu. Taraflar arasında henüz bir rakam konuşulmasa da Brüksel'deki zirveden Sneijder'in 2016'ya kadar olan sözleşmesinin uzatılması fikri çıktı. Menajer Albers, Galatasaray yönetiminden, Sneijder'in sözleşmesi uzatılacaksa yakın zamanda olmasını talep etti. 
#Anderlecht
#Galatasaray
#Sneijder
9 yıl önce