|

Sneijder'siz kayıp 11 puan

Galatasaray, Hollandalı yıldızın yedek kulübesinde başlayıp sonradan oyuna girdiği 6 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken bir maçta sahadan berabere ayrıldı.

Yeni Şafak
02:04 - 23/11/2014 Pazar
Güncelleme: 00:09 - 23/11/2014 Pazar
Diğer
Trabzonspor karşısına çok sürpriz bir kadroyla çıkan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, kulübede adeta servet bıraktı. İtalyan teknik adam, Trabzonspor karşısında Hollandalı yıldız oyuncu Sneijder ile birlikte, Semih, Hamit gibi oyuncuları yedek soyundurdu. Kulübede Sinan Bolat, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Umut Bulut, Wesley Sneijder ve Goran Pandev yer aldı. Bu oyuncuların toplam bonservis bedelleri ise 47 milyon Euro'ydu.  

Sneijder'in maça yedek başlayıp sonradan oyuna girdiği 6 maçta G.Saray 11 puan kaybetti. Hollandalı yıldızın oynamadığı 6 maçta sarı-kırmızılılar 2 galibiy et 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Sneijder'in yedek başladığı Beşiktaş ve Kasımpaşa maçlarını 2-1'le geçen G.Saray, Real Madrid'e 4-1, Elazığspor'a 1-0 ve son olarak Trabzonspor’a 3-0 kaybederken, Bursaspor ile de 1-1 berabere kaldı. Hollandalı yıldız yedek başladığı 6 maçta da sonradan oyuna girerek 166 dakika sahada kaldı.

Farklı yenilgilere Trabzon eklendi

Sarı-kırmızılı ekibin Trabzonspor karşısında yaşadığı 3-0'lık mağlubiyet, bu sezonki farklı yenilgiler arasında yerini aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı 4 gollü mağlubiyetlere, ligde de İstanbul Başakşehir (4-0) yenilgisini ekleyen Galatasaray, Trabzonspor önünde de kalesinde 3 gole engel olamadı.


Hakan Balta sakatlandı Galatasaraylı savunma oyuncusu Hakan Balta, maçın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sağ arka adelesinden sakatlanan milli oyuncu yerini Tarık Çamdal'a bıraktı.


Emre Çolak'la 45 dakika

Teknik direktör Cesare Prandelli, maça ilk 11'de başlattığı Emre Çolak'ı, ikinci yarıda oyuna sürmedi. Emre, kulübeye dönerken, yerine Umut Bulut oyuna dahil oldu.

Tartışmayı Burak bitirdi  Hakan Balta ile Chedjou, maç içinde tartışma yaşadı. Maçın 26. dakikasındaki bir pozisyonun ardından sert bir şekilde ağız dalaşına giren iki oyuncuyu, aralarına giren Burak Yılmaz yatıştırdı. 
#sneijder
#galatasaray
#trabzonspor
#süper lig
9 yıl önce