|

SOSA 3. haftada sahada

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Arjantinli orta sahayı Ç.Rize''ye karşı yedek soyundurup, Bursa maçına hazırlayacak

Süleyman Hatısaru
00:00 - 3/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 22:57 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
SOSA 3. haftada sahada
SOSA 3. haftada sahada

Beşiktaş''ın transferin son gününde imza attırdığı Jose Sosa''nın kondisyon eksiği bulunmuyor. Teknik direktör Slaven Bilic''in Arjantinli yıldıza özel program verdiği, milli takım dönüşü 15 Eylül Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile oynanacak mücadele olmasa da ligin 3. haftasındaki (22 Eylül Pazartesi) Bursaspor deplasmanında yeni transferi ilk 11''de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Çaykur Rizespor maçında yedek kulübesinde olacak Sosa, Bursaspor maçına kadar fizik olarak tam kapasiteye gelecek. Beşiktaş''a imzayı attıktan sonra Nevzat Demir Tesisleri''nde düz koşu yapan ve ardından salonda çalışan Sosa, takımla aynı düzeye gelmek için Bilic''in programına harfiyen uyacak.

12 milyon Euro''ya transfer tamam

Beşiktaş, takımı 5 oyuncuyla takviye ederken kasasından yaklaşık 12 milyon Euro para çıktı. 22 oyuncuyu kiralık ya da satılık başka takımlara gönderen siyah-beyazlılar, 1 milyon 335 bin Euro gelir elde etti; transfer ettiği 5 oyuncuya 13 mliyon Euro harcadı.

Pedro Franco gitmeli!

Beşiktaş''ta yavaş yavaş formaya kavuşan, bu sezon Ersan Gülüm ile birlikte stoperin vazgeçilmezi olması beklenen Pedro Franco''ya ülkesinden ''ayrılık'' mesajı geldi. El Espectador Gazetesi, Franco ile ilgili bir yazı kaleme alırken Franco''nun Süper Lig''de forma giymeye devam ettikçe milli takımdan uzak kalacağı açıklandı. Gazete, genç savunmacıya ''Türkiye''deki kariyerini durdurmalı, Avrupa''da göz önünde olmalısın. Yoksa telefonun hiç çalmayacak'' çağrısı yaptı.


10 yıl önce