|

Söz Gökhan ve Mehmet'te

Kayserispor'un açıklamaları, “satmayacağız” şeklindeki pankartlarına rağmen kulüplerin peşini bırakmadığı iki oyuncu, “Herkes sussun, biz konuşacağız” başlığıyla toplantı yapıyor.

00:00 - 8/07/2007 Pazar
Güncelleme: 23:49 - 7/07/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Söz Gökhan ve Mehmet'te
Söz Gökhan ve Mehmet'te

Kayserispor Başkanı Receph Mamur, onursal başkan Mehmet Özhaseki'nin ısrarla satmayacaklarını açıkladıkları oyuncular Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz için büyük kulüplere tepkiler sürüyor. Kayserispor'un satmayacağız açıklaması ve “satmayacağız” şeklindeki pankartlara karşın hala bazı kulüplerin peşini bırakmadığı Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz, salı günü “Herkes sussun, biz konuşacağız” başlığı altında basın toplantısı düzenleyecek.

'YETER ARTIK DİYORUZ'

Başkan Mamur, üç büyük kulübün medya aracılığıyla üzerlerine gelmelerinden bıktıklarını belirterek, “Tesisleriyle dünya kulübü olma yolunda ilerliyoruz. Bunun için de Gökhan ve Mehmet dahil bazı oyuncularımıza yapılan transfer tekliflerini kabul etmiyoruz. Niye ısrar ediliyor, anlamıyoruz. Oyuncumuzu kadroda tutmak inat, onlar istediği zaman ısrar oluyor. Yeter artık yakamızı bıraksınlar. Biz istemediğimiz sürece kimse gidemez” diyerek tepkisini dile getirdi.

17 yıl önce