|

Sözleşmem bir maçlık

Özel işleri nedeniyle gittiği ülkesinde röportaj veren tecrübeli teknik adam, Brugge ve F.Bahçe yenilgileri için “Avrupa serüveni bitti ancak lig şampiyonluğunda hala en kuvvetli adayız” derken siyah-beyazlı takımdaki geleceğinin ne olacağını düşünmediğini, önüne maç maç baktığını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/03/2015 Pazar
Güncelleme: 02:07 - 29/03/2015 Pazar
Yeni Şafak

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Bosna Hersek televizyoanu BHT'ye demeç verdi. Milli arada yönetimden izin alarak birkaç günlüğüne ülkesine giden Hırvat teknik adam, burada röportaja katılırken Beşiktaş'taki Club Brugge ve Fenerbahçe yenilgileriyle ilgili soruları cevapladı. UEFA Avrupa Ligi'nde Brugge'e elenen ve sonrasında derbide Fenerbahçe'ye boyun eğen Beşiktaş'ın teknik direktörü Bilic, Avrupa serüvenleri bitse de lig şampiyonluğunda hala en kuvvetli aday olduklarına dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, kontratıyla ilgili gelen bir soruya, "Benim sözleşmem sonraki maçtır" şeklinde cevap verdi ve geleceğiyle ilgili konuşmaktan çekindi.



ÜÇÜNÜ DE TAKIMINDA KİM İSTEMEZ Kİ!


Dzeko, Pjanic ve Spahic gibi Hırvat oyuncuları takımında isteyip istemeyeceği soraulan Bilic, “Burası Beşiktaş. Ben ve yardımcılarım imkansızı yapmak istiyoruz. Dzeko, Pjanic ve Spahic gibi oyuncuları kim istemez. Özellikle Spahic gün geçtikçe daha da iyi oynuyor. En son maçını izleme fırsatı bulduk. Yaşı ilerleyip tecrübe kazandıkça daha da etkili oynuyor" cevabını verdi.



HIRVATİSTAN BENİM İÇİN MESLEKTEN ÖTE


Son olarak Hırvatistan Milli Takımı'yla ilgili görüşlerini aktaran Bilic, “Her teknik adam için ülkesinin önemi büyüktür. Yalnızca benim için değil ama Hırvatistan'ın başarılı olmasını çok isterim. Hırvatistan meslekten öte bir takım benim için. Ülkem, ailemin olduğu yer. Çocukluğumuz geçtiği, büyüdüğüm futbola başladığım yer..."



#Bilic
#Beşiktaş
#Hırvatistan
9 yıl önce