|

'Kadıköy'de başıma ne gelir bilmiyorum!

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, “Şükrü Saracoğlu Stadı güvenli değil, gitmiyorum” sözünü şöyle savundu: “Yöneticileri hakemi etki altına alıp taraftarlarını tahrik ediyor. Çok şartlanmışlar... Valilik, taraftarımı güvenlik gerekçesiyle götürmüyor. Demek ki sorun var” dedi

Yeni Şafak
18:02 - 6/03/2015 Cuma
Güncelleme: 16:05 - 6/03/2015 Cuma
Diğer

Galatasaray İkinci Başkanı ve Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman, büyük ses getirecek açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde söylediği, “Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı güvenli değil. Bu yüzden gitmeyeceğim” sözleriyle aldığı tepkiyi değerlendiren Yasaman, “Güvenli değil tabii! Valilik benim taraftarımın oraya gitmesine izin vermiyor. Niye? Güvenlik sebebiyle. Demek ki haklıyım. Bir gol olsa, ayağa kalkıp sevinsem ne olacağını bilemem” dedi.


Yasaman, yaptığı olay açıklamalara şöyle devam etti: “Duygun (Yarsuvat) Bey maça gidebilir. Futbolu temsil ediyor. Zaten Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst sürekli takım otobüsündeler. Onlar da gidebilirler. Duygun Bey bana ‘Ben gitmiyorum sen git’ derse, temsil bana geçer, giderim. Kendisi bu konuda farklı konuşabilir. Benim fikrim bu. Başkanlık için aramızda bir yarış yok ki. İnsanlar farklı anlamasınlar. Bunun adı fikir zenginliğidir.”


'Hep aynısını yapıyorlar'

“Fenerbahçe yöneticileri yaptıkları açıklamalarla hakemleri tahrik edip etkilemeye çalışıyor. Bunu hep yapıyor, kendi seyircilerini de tahrik ediyorlar. Nitekim Aziz Yıldırım (60 gün men) ceza aldı. Ben buna karşıyım. Galibiyete öyle şartlanmışlar ki, yenilirlerse o statta ne olacağını kimse bilemez. Hakemin en ufak aleyhte kararında taraftar coşacak. Benim taraftarım ise yok. Tezahürat yapamayacağım bir yere niye gideyim.”

(Haber Türk)

#süper lig
#galatasaray
#fenerbahçe
9 yıl önce