|

'Süper Lig için yeterli değildik' iması

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kayseri Erciyesspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u 4-3 mağlup etti. Her iki takımın çalıştırıcıları maçı değerlendirdi.

Yeni Şafak
19:56 - 29/05/2015 Cuma
Güncelleme: 17:02 - 29/05/2015 Cuma
IHA

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, “Maçı konuşmak için geç olduğunu düşünüyorum. Ben burada şu an sizlere teşekkür etmek istiyorum. Zaman zaman heyecanlarımız ve üzüntülerimiz oldu. Belki serzenişlerimiz olmuştur. Böyle bir şey varsa özür diliyorum. Önümüzde ki sezon takımlara başarılar diliyorum” dedi.



'Yeterlilik meselesi'

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da, “Bu maç bizim neden küme düştüğümüzün kısa özeti oldu. Gayet iyi oynadık. Gol attık. Sonuç olarak ikinci yarıda gol yedik. Sonrasında yine topladık ve gol attık. 73. dakika oyunun kırılma noktası oldu. Adam sana tekme atmış sen ona neden tekme atıp kırmızı görürsün. Bir oyuncu bu kadar bilinci yitirir mi? Çaba sarf ediyoruz ama kalecimiz topu oyuncuya veriyor ve gol oluyor. Maalesef kardeşlerimiz sezon içerisinde yapmak istemelerine rağmen yeterlilik meselesi. Üzülüyorum. Çocuklarım adına üzülüyorum. Eğer yeterli değilseniz yeterli olacağınız lige gideceksiniz. Rakibimiz tebrik ediyorum. Aynı zamanda geçmiş olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.

#Süper Lig
#Erciyesspor
#Kardemir Karabükspor
9 yıl önce