|

Tahriklere kapılmayın yakışanı yapın

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde oyuncularından öncelikli olarak iyi futboldan çok, dikkatli olmalarını ve profesyonelce davranmalarını istedi: “Hakemle oynamayın. Kendinize güvenin. Derbi sizde baskı oluşturmasın”

00:00 - 30/03/2012 Cuma
Güncelleme: 01:27 - 30/03/2012 Cuma
Yeni Şafak
Tahriklere kapılmayın yakışanı yapın
Tahriklere kapılmayın yakışanı yapın

Pazar günkü kritik derbinin diğer cephesi Trabzonspor'da da hesaplar galibiyet üzerine yapılırken teknik direktör Şenol Güneş de, meslektaşı Aykut Kocaman gibi öncelikle motivasyona önem veriyor. Derbide Galatasaray maçındaki kadrosunu cezalı Zokora-Aykut değişikliği dışında bozmayacak olan ve kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Güneş, futbolcularıyla yaptığı toplantıda kendilerine güvenmelerini ve karakterlerine yakışanı yapmalarını istedi. Fenerbahçe maçının takım üzerinde baskı oluşturmasından çekinen Trabzonspor'un hocası “Galatasaray maçında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bu kez daha üstün bir oyunla kazanmamız gerekiyor ki Play-Off'a elimizi güçlendirerek girelim. Hiçbir tahrike kapılmayın. Biz oyun oynamak isteyen taraf olalım” sözleriyle talebelerine profesyonelce davranmaları gerektiğini aşıladı.


Mustafa Yumlu Fenerbahçe derbisine hazırım

Teknik direktör Şenol Güneş'in Galatasaray maçında sürpriz yaparak Giray ile birlikte savunmada görev verdiği Mustafa Yumlu, Fenerbahçe derbisinde de elinden geleni yapacağını söyledi. Kendisini Türk futboluna Şenol Güneş'in kazandırdığını kaydeden Yumlu, “G.Saray maçında hocamın yüzünü kara çıkarmadığımı düşünüyorum. F.Bahçe derbisinde de bu böyle olacak” yorumunu yaptı.


Karakalem Olcan Adın!

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın, dün sürpriz bir hediye aldı. Akçaabat Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ozan Kazancı, Olcan'ın Trabzonspor Dergisi için çekilmiş bir fotoğrafının karakalem resim çalışmasını oyuncuya hediye etti. Büyük mutluluk yaşadığını belirten Olcan, genç taraftara ilgisinden dolayı teşekkür etti. Resmi çok beğendiğini söyleyen Olcan'ın teşekkürü bunlarla sınırlı kalmadı. Yıldız futbolcu, liseli taraftara imzalı formasını hediye etti.



12 yıl önce