|

Takım olduk çocuklar

Sarı-kırmızılı takımın başında İnönü Stadı'nda galibiyeti tadarak ilki gerçekleştiren G.Saray Teknik Direktörü, oyuncularını tek tek tebrik etti. Terim'in futbolcuları en çok memnun eden sözü 'Bana takımın tanımını sorarsanız sahada olan oyuncularımı gösteririm' oldu

Abdullah Eğilmez
00:00 - 18/04/2012 Çarşamba
Güncelleme: 02:59 - 18/04/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Takım olduk çocuklar
Takım olduk çocuklar

Beşiktaş galibiyetine en çok sevinen isim kuşkusuz teknik direktör Fatih Terim'di. Şampiyonluğa koşan takımda şimdiye kadar elde edilen başarıların en büyük mimarı olan Galatasaray çalıştırıcısı, elde edilen galibiyet sonrası futbolcularının da hakkını teslim etti. Beşiktaş galibiyeti soyunma odasında futbolcularına yönelik bir açıklama yapan Terim, kısa ama öz konuştu. Sezon başından beri hiçbir galibiyete bu kadar sevinmediğini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Bana takım nedir diye sorsalar. Beşiktaş karşısında sahada olan oyuncularımı gösteririm. Takım olduk çocuklar, takım olduk" ifadelerini kullandı.

NE KADAR TEBRİK ETSEK AZ

Talebelerini tek tek tebrik eden, ortaya koydukları performanstan dolayı teşekkürün daha fazlasını hak ettiklerini belirten Terim, zorlu bir maratonda olduklarını, kendilerinden kalan haftalarda da aynı başarıyı göstermelerini istediğini iletti. Sezon başından beri her fırsatta hocalarından 'takım olma' konusunda daha kat edecek yolları olduğunu duyan Galatasaraylı futbolcuların, 'Artık takım olduk' sözü üzerine büyük memnuniyet yaşadıkları öğrenildi. Beşiktaş galibiyetiyle mutlu olan futbolcuların hocalarından duydukları övgü dolu sözler sonrası sevinçlerinin daha da katlandığı bildirildi.



Melo ve Riera Terim'i sevindirdi

Süper Lig'de normal sezonun son haftasına girilmeden önce antrenmanda kavga eden ve kadro dışı kalan, Süper Final'in ilk maçı öncesi affedilen Melo ve Riera, Beşiktaş karşısındaki performanslarıyla kendilerini affettirdi. Melo'nun attığı golün ardından koşarak Riera'ya sarılması buzların eridiğinin en büyük göstergesi olurken iki oyuncuyu da sahaya süren Terim'in Melo ve Riera'dan olan beklentilerinin karşılandığı öğrenildi.


İdmanda Terim-Çolak zirvesi!

SÜPER FİNAL'in ikinci haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün ara vermeden başladı. Derbide ilk 11'de başlayan futbolcular, dünkü idmanda takımdan ayrı rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Fatih Terim, idmanın bir bölümünde Emre Çolak ile özel bir görüşme yaptı. Emre Çolak, kırmızı kart cezası nedeniyle Beşiktaş derbisinde forma giyememişti.


12 yıl önce