|

'Taraftarlara yalan söyledim'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın eylülde hazır olabileceğini belirtirken zaman zaman taraftarlara 'beyaz yalanlar' söylediğini itiraf etti.

Yeni Şafak
15:24 - 3/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:32 - 3/06/2015 Çarşamba
Diğer

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, inşası devam eden Vodafone Arena'da Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programının konuğu oldu. Orman, statın son durumuyla ilgili bilgiler verdi. Orman şu açıklamaları yaptı:



"146 locamızın 145'ini sattık. 11 bin civarında da kombine sattık. 32 bin kombine ile kapatırız diye tahmin ediyorum. Temmuz'un 5'inden sonra çime geçeceğiz. Eylül'ün 20'si gibi hazır olabilir. Önümüzdeki ay çevre düzenlemesi yapılacak. 1 aylık süre olursa federasyona dilekçe vereceğiz. İlk iki maçımızı deplasmanda oynayıp sonra dört maçı içerde oynama gibi bir niyetimiz var. Çok eziyet çektik. Burada oynasak biz bu sene şampiyon olurduk."



'Beyaz yalanlar söyledim'

"Bizim de beyaz yalanlarımız olmuş olabilir ama elimizdeki imkanlar bunlar. Beşiktaşlılar, atması kolay ama yapması zor. Taraftarımıza biraz beyaz yalan söyledim. Ümitliyim, böyle huyum vardır. Para toparlarsak, transfer oluyor, ödeme geliyor."


#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Vodafone Arena
9 yıl önce