|

Tarık ve Alper'in şampiyonluk yorumu

Galatasaraylı oyuncu Tarık Çamdal ve Fenerbahçeli oyuncu Alper Potuk, şampiyonluk yarışı içindeki takımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
16:33 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 13:39 - 5/05/2015 Salı
IHA

Levent'te bulunan bir otelde Ülker Metro Enerji Test 3 projesinin kapanışına katılan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ve Galatasaraylı futbolcu Tarık Çamdal, takımlarının şampiyonluk şansını değerlendirdi.



Potuk: 4. yıldızı biz takmak istiyoruz

Fenerbahçeli Alper Potuk, Tarık ile eski takım arkadaşı olduklarını hatırlatarak, “3 yıl birlikte oynadık ama şimdi rakibiz. Sezon sonunda 4. yıldızı biz takmak istiyoruz. Saha içinde ve dışında arkadaşız. İnşallah arkadaşlığımız saha içinde devam eder. İnanılmaz giden şampiyonluk yarışını 3 takım da bırakmıyor. Sonunda gülen taraf inşallah biz oluruz” dedi.



Çamdal: Hepimiz şampiyonluğu istiyoruz

Galatasaraylı oyuncu Tarık Çamdal ise üç takımın da pes etmediğini vurgulayarak, “Hepimiz şampiyonluğu istiyoruz, inşallah hayırlısı olur. Ligde her maç önemli. Maçtan maça konsantre olup her maça aynı şekilde çıkıp şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Başarılı futbolcular, otelde özel tasarım bisikletlere binerek renkli görüntüler oluştururken, iki futbolcu taraftarlara imza dağıtmayı ihmal etmedi.

#alper potuk
#tarık çamdal
#şampiyonluk
9 yıl önce