|

TEHLİKELİ ALIŞVERİŞ

Tolgay Arslan hamlesinde "İş bitti" mesajıyla Trabzonspor Başkanı'nı ve Ersun Yanal'ı Almanya'ya çağıran Metin Korkmaz, Yanal'ın son transfer seferinde de yanındaydı. Taraftarlar, "Waris, Yatabare ve Constant gibi olmasın" diyerek yönetime yüklendi

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/04/2015 Wednesday
Güncelleme: 22:39 - 31/03/2015 Tuesday
Yeni Şafak

Spor Toto Süper Lig 2010-2011 şike davasında Fenerbahçe lehine çalıştığı için tutuklanan menajer Metin Korkmaz yine sahneye çıktı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor için birçok transfere imza atan ve gündem olan Korkmaz'ın dün sosyal medya hesabından Ersun Yanal ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı “Ersun hoca ile alışverişteyiz” şeklindeki ifadeyle paylaşması bordo-mavili taraftarlardan büyük tepki çekti. Taraftarlar “Yeni transferler Waris, Yatabare, Kevin Constant ve diğerleri gibi olacaksa bu alışverişler mutlaka sorgulanmalı, gerekirse yaptırılmamalı” tepkisini gösterdi.



GİZLİSİ SAKLISI KALMADI


Trabzonspor'un Tolgay Arslan transferinde de rol oynayan ve “İş bitti” mesajıyla Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal'ı Almanya'ya çağıran Korkmaz, sonrasında genç yıldızın Beşiktaş'a gitmesiyle başta İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere yönetimden ciddi tepki toplamıştı. Ersun Yanal ve Korkmaz'ın yine bir transfer periyodunda birlikte hareket etmesi ve 'gizli' olarak kabul edilen temasları yer-zaman belirterek paylaşması yine yönetimin tepkisine neden oldu.



Final Four için imzalar atıldı


24-26 Nisan tarihlerinde Trabzon'un ev sahipliğinde yapılacak olan FIBA EuroChallenge Final Four Trabzon 2015 organizasyonunun imzaları atıldı. FIBA'nın Münih'teki merkezinde yapılan görüşmeye Trabzonspor Medical Park Külübü adına Serdağ Çakıroğlu ve Genel Menajer Nihat Mala katıldı. FIBA Bölge Direktörü Kamil Novak ile son detaylar görüşülerek anlaşma imzalandı.



Akyazı gecikecek


2015-2016 devre arasını bulabilir


Trabzonspor taraftarlarının yeni sezonda mücadele etmeyi beklediği Akyazı Stadı'nın açılışının devre arasına sarkacağı kaydedildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Stadyuma giriş çıkış yolları büyük önem taşıyor. Stadyumun 2015-2016 sezonu lig karşılaşmalarının ikinci döneminden itibaren hizmet verebilmesi için yolların yetiştirilmesi lazım" dedi. Yüklenici firmanın inşaatı Ağustos ayında bitireceği ancak çevre yollarının yetişmeyeceği vurgulandı. Böylece daha önce dile getirildiği gibi 2015-2016 sezonu başında maçlarını yeni stadyumunda oynaması beklenen Trabzonspor'un, en iyi ihtimalle yeni sezonun ikinci yarısında sahasına kavuşacağı öngörülüyor.

#Tolgay Arslan
#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Waris
#Yatabare
#Constant
9 years ago