|

Tepecikspor Türk futbol tarihine geçti

2. Lig Kırmızı Grup'ta son sırada yer alan Tepecikspor bu sezon 6. teknik direktörünü gönderdi ve yedincisiyle anlaştı!

Yeni Şafak ve
19:06 - 20/02/2015 Cuma
Güncelleme: 17:20 - 20/02/2015 Cuma
Yeni Şafak

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Tepecik beldesinin yeşil-beyazlı ekibine teknik direktör dayanmıyor. Son yıllarda sürekli 1. Lig için mücadele eden bu sezonsa kötü sonuçlara imza atan İstanbul ekibinde fatura teknik adamlara kesilirken son olarak bugün Cafer Aydın'la yollar ayrıldı ve yerine Bülent Taşkın getirildi.


Kulüp sezon öncesi Erdal Alpaslan'la anlaştı ancak tecrübeli teknik adam sezon başlamadan takımdan ayrılınca yerine Armağan Turhan getirildi. Tepecikspor'un sembol isimlerinden olan ve takımı daha önce de çalıştıran Turhan 9 maç sonra istifa edince iki maçlığına yerine altyapı koordinatörü Şenol Demir baktı. Demir yönetiminde takım 2 maçta 4 puan toplasa da Demir'le devam edilmedi ve Engin Çalışır göreve geldi. Lakin ne Çalışır ne de sonra gelen Tunahan Akdoğan ve Cafer Aydın çare olamadı.


Sekizinci hoca yolda!

Yeşil-Beyazlı yönetim bunun üzerine takımı idari menajer Bülent Taşkın'a emanet etti. Lakin gelen haberlere göre Taşkın sadece iki maçlığına takımı çalıştıracak; Göztepe ve Gümüşhanespor karşılaşmalarının ardından yeni bir teknik adamla el sıkışılacak.

Tepecikspor'u sezon çalıştıran teknik adamlar şöyle:


Erdal Alpaslan (Maça çıkmadı)

Armağan Turhan (9 maç)

Şenol Demir (2 maç)

Engin Çalışır (4 maç)

Tunahan Akdoğan (4 maç)

Cafer Aydın (3 maç)

Bülent Taşkın
#Tepecikspor
#2. Lig
#Armağan Turhan
#Şenol Demir
#Cafer Aydın
9 yıl önce