|

TFF açıkladı: E-bilet devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Passolig uygulamasıyla ilgili olarak Ankara 16. Tüketici Mahkemesi'nin verdiği tedbirin devamına ilişkin karar konusunda, davacı tarafın uygulamayla ilgili olarak İcra Müdürlüğü'ne bir hafta içinde başvuruda bulunmadığınu duyurdu. Bu nedenle de tedbir kalkmış oldu.

Aa
00:00 - 16/05/2014 Cuma
Güncelleme: 16:17 - 16/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
TFF açıkladı: E-bilet devam ediyor
TFF açıkladı: E-bilet devam ediyor

TFF'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Ankara 16. Tüketici Mahkemesi'nin, 15 Mayıs 2014 tarihli mahkeme kararında, Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun 393/1 numaralı hükmü gereğince verilen ihtiyati tedbir kararının icrası için sürenin başladığı an bakımından Anayasa'ya aykırılık olduğu belirtilerek, Anayasa'ya aykırılık iddiasıyla başvuru prosedürünü başlatmakla birlikte, mevcut ve halen yürürlükteki kanun hükmü gereğince ihtiyati tedbirin uygulanması, tedbirin verildiği tarihten itibaren bir hafta içerisinde davacı tarafından İcra Müdürlüğü'nden istenmediği için tedbirin kendiliğinden kalkmış olduğu anlaşılmaktadır.

Federasyonumuza henüz İcra Müdürlüğü'nden ulaşan bir karar yoktur. İcra Müdürlüğü'nden bir karar geldiği takdirde değerlendirilerek hukuki prosedür işletilecektir."

Öte yandan, TFF'nin 10 Mayıs 2014 tarihli basın açıklamasında da belirtildiği üzere, e-bilet uygulamasının halihazırda uygulandığı şekliyle kanuna uygun olarak devam etmekte olduğu vurgulandı.

10 yıl önce