|

TFF ile yeni dönem

G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat, Riva'da TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi; taraflar Başkan Ünal Aysal döneminde Fatih Terim olayıyla yaşanan kavgayı tatlıya bağladı

Taha Güvendi
00:00 - 31/10/2014 Cuma
Güncelleme: 23:49 - 30/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
TFF ile yeni dönem
TFF ile yeni dönem

Galatasaray''da mazbatalarını alarak göreve başlayan Başkan Duygun Yarsuvat ve yönetimi, dün Türkiye Futbol Federasyonu''na barış ziyaretinde bulundu. Fatih Terim''in Milli Takım''ın başına geçmesi sürecinde yaşanan kötü olayların izlerini silen Başkan Duygun Yarsuvat, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Ünal Aysal döneminde açılan yaraları tamamen kapatmış oldu.

HEP GÖRÜŞECEĞİZ

Çıkışta basın mensuplarına konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Başkana, yönetim kuruluna ve Galatasaray camiasına hayırlı olsun demek istiyorum. Bu nazik ziyaretleri için de teşekkür ediyorum. Galatasaray, Türk futbolu bütünlüğünde bizim en önemli parçalarımızdan biri. Bundan sonra da hep bir araya geleceğiz. Aile her zaman bir araya gelir" diye konuştu. Galatasaray ile Federasyon arasında gerilim olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine Demirören, "Onlar nasıl bizi ziyaret ettilerse, biz de onları ziyarete gideceğiz. Biz bir aileyiz, bizim kavgamız olmaz" dedi.

GÜREŞELİM Mİ?

Aynı soru üzerine Yarsuvat esprili bir şekilde "Biz Federasyonla kavga mı edeceğiz, güreş mi yapacağız. Bu Futbol Federasyonu, judo falan değil. Eğer olsaydı güreşirdik" yorumunu yaptı.

Alacaklar ödeniyor

G.Saray'da Sneijder'in geçmişten kalan alacaklarının ödmenmesinin ardından diğer oyuncular arasında huzursuzluğa neden olan mali sıkıntı, bugün aşılıyor. G.Saray yönetimi, bugün bütün futbolcuların kalan alacaklarını ödeyecek.

Eboue'ye büyük şok!

2011'de G.Saray'a geldiği sırada, asıl menajerini devre dışı bırakarak Türk menajer aracılığıyla G.Saray ile anlaşan Eboue bedelini ağır ödedi. CAS, Fildişili yıldıza FIFA'nın verdiği 1.2 Milyon Euro (3.3 Milyon TL) cezayı eski menajeri Pascal Boisseau'a ödemesini hükmetti.

Chedjou tamam Semih ve Melo yok

Ligde geçen haftayı 4-0''lık Başakşehir yenilgisiyle kapatan G.Saray, bugün sahasında ağırlayacağı Kasımpaşa karşısında taraftarının gönlünü almayı hedefliyor. Sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan Chedjou, tamamen iyileşirken Semih ve Melo''dan kötü haber geldi. Melo, Dortmund maçı düşünülerek riske edilmeyecek; Semih de ayak bileğine aldığı darbe sonucu idmanı yarıda bırakırken, oynamaması bekleniyor. Bu arada Sabri'nin kadroya alınabileceği öğrenildi.

9 yıl önce