|

Timsah evinde yok

Ligin 6.haftasında sahasında ağırladığı Eskişehirspor ile berabere kalan Bursaspor, istikrarsız görüntüsünü sürdürüyor. Şenol Güneş''in öğrencileri, ligin sahasında en kötü performansı sergileyen ekibi olarak dikkat çekiyor.

İha
00:00 - 20/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:02 - 20/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Timsah evinde yok
Timsah evinde yok

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig''in 6.haftasında evinde konuk ettiği Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçtiği karşılaşmanın son bölümlerinde yediği gollerle sahadan 1 puan ile yetinen Bursaspor, kötü gidişatını da sürdürdü.

İSTİKRARSIZ PERFORMANS ÇİZİYOR

Bu sezon geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek 7 puan toplayabilen Şenol Güneş''in öğrencileri, istikrarsız bir performans çiziyor. Ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray''a mağlup olan Bursaspor, ardından Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. 3''üncü hafta da oynanan Beşiktaş mücadelesinde yine taraftarı önünde hüsran yaşayan Timsah, 4''üncü hafta da ise, Çaykur Rizespor''u tek golle geçerek moral buldu. Güneş''in öğrencileri, önceki hafta Mersin İdmanyurdu''na 2-1 mağlup olurken, Eskişehirspor maçından ise, 1 puan çıkarabildi.

BURSASPOR EVİNDE KAZANAMIYOR

Yeşil-beyazlı ekip, ligin ilk 6 haftalık periyodunda Bursa Atatürk Stadyumu''nda oynadığı 3 karşılaşmada galibiyet ile tanışamadı. Galatasaray ve Beşiktaş''a mağlup olan Timsah, dün oynadığı Eskişehirspor maçında ise 1 puana yetindi. Taraftarı önünde rakip filelere yalnızca iki gol bırakan Bursaspor, kalesinde ise 5 gol gördü. Yeşil-beyazlılar bu sonuçlarla ligin sahasında en kötü performansı sergileyen ekibi oldu.

ANTRENMAN BASINA KAPALI

Öte yandan Balıkesirspor maçı hazırlıklarına bugün ara vermeden yapacağı antrenman ile başlayacak olan Bursaspor''da, teknik direktör Şenol Güneş''in alınan kötü sonuçlar sebebiyle antrenmanı basına kapattığı bildirildi.

9 yıl önce