|

Tolga'dan Sırbistan'da Aliya İzzetbegoviç mesajı!

Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, Partizan'ı 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Zor bir deplasmandı, pozisyon vermedik ve rahat bir galibiyet aldık. 4 gün önce Aliya İzzetbegoviç'in (Bağımsız Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı) de ölüm yıldönümüydü. Onu da analım" diyerek galibiyet efsane lidere armağan etti.

Ajanslar
00:00 - 24/10/2014 Cuma
Güncelleme: 10:14 - 24/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Tolga'dan Sırbistan'da Aliya İzzetbegoviç mesajı!
Tolga'dan Sırbistan'da Aliya İzzetbegoviç mesajı!

Kaleci Tolga Zengin de 4-0'lık galibiyeti 4 gün önce ölüm yıldönümü olan Aliya İzzetbegoviç'e armağan etti ve "Aslında iyi bir takım kendi sahalarında bir tek Asteras'a yenildiler o anlamda zor maçtı. Zemin olsun diğer şeyler olsun bizim aleyhimize olmasına rağmen gerçekten iyi oynadık, güzeldi. Bu vesile ile 4 gün önce Allah rahmet eylesin Aliya İzzetbegoviç'in ölüm yıldönümü idi. Bu topraklarda O'nu da rahmetle anıyoruz. Büyük bir insandı büyük bir liderdi. Allah inşallah O'nun gibilerini bir daha karşımıza çıkarır.

Partizan taraftarı da alkışladı. Futbolun dili dini ırkı olmuyor. Bizim taraftarlarımız da oldukça iyiydiler. Bu soğuğa rağmen destek verdiler bize. Ayaklarına sağlık" dedi

9 yıl önce