|

Tolgay kapıdan döndü

Bordo-mavililer, Beşiktaş’ın da istediği Tolgay ile anlaştı. Almanya'da fotoğraflar çekildi; Beşiktaş yönetimi teklifini yükseltince akşam saatlerinde transferin gerçekleşmediği açıklaması yapıldı

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 22:33 - 25/01/2015 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor, Beşiktaş’ın bir süredir transferi için uğraştığı Hamburg’un Türk oyuncusu Tolgay Arslan’la önce anlaştı, akşam saatlerinde ise sürpriz bir gelişmeyle transferden vazgeçti. Erkan Zengin transferini andıran bir operasyonla Almanya’ya giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal, genç futbolcu ve kulubüyle el sıkıştı. Karadeniz ekibi, sezon sonunda Hamburg ile sözleşmesi bitecek gurbetçi oyuncunun bonservisi için 700 bin Euro teklif etti. Transferin bitmesi beklenirken Beşiktaş'tan karşı hamle geldi. Almanya'da olan yönetici Erdal Torunoğulları, daha önce 300 bin Euro olan bonservis teklifini 900 bin Euro'ya yükseltti. Siyah-beyazlılar, ardından Tolgay'ı arayıp oyuncuya olan teklifini de yükseltti. Bu teklif sonrası, Tolgay ve babası Trabzonspor cephesini arayıp, "Beşiktaş'tan daha iyi bir teklif var" dedi. Trabzonspor yönetimi, bunun üzerine transferden vazgeçti ve kulüp internet sitesinden "Kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan birtakım olaylar nedeniyle transferden vazgeçilmiştir" denildi. 


Yeni rota Junuzovic

Trabzonspor'un yeni hedefinin Werder Bremenli Zlatko Junuzovic olduğu öğrenildi. Yönetimin, Mehmet Ekici'nin önerdiği Avustralyalı orta saha oyuncusu için 1 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği kaydedildi. 

#Trabzonspor
#Tolgay Arslan
#Erkan Zengin
9 yıl önce