|

Tolunay Kafkas koridorda neler yaşandığı anlattı

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe- Karabükspor karşılaşması sonrası soyunma odası koridorunda yaşanan şok diyaloga Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklık getirdi.

Sporx
00:00 - 2/09/2014 Salı
Güncelleme: 15:45 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Tolunay Kafkas koridorda neler yaşandığı anlattı
Tolunay Kafkas koridorda neler yaşandığı anlattı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkas, "İsmail Kartal'la maç sonunda böyle bir olayımız oldu. Ama ne hikmetse olayın nedeninden hiç bahsedilmemiş. Benim yerimde kim olsa, aynı şeyi yapardı. Bana kalkıp şerefsiz diyeceksin sonra da şerefsiz dediğin kişi sana elini uzatmayınca bu ayıp olacak. Acaba kimin yaptığı ayıp" açıklamasını yaptı.

Genç teknik adam Gaziantepspor'u çalıştırırken 2010-2011 sezonunda Kadıköy'de oynadıkları 90+6 dakikada Santos'un attığı golle mağlup oldukları maçın devre arasında o dönem Fenerbahçe yardımcı antrenörü olan İsmail Kartal'ın soyunma odasına giderken kendilerine dönerek, "Şerefsizler kim için oynuyorsunuz" diye bağırdığını hatırlatarak, "Bu olay çok kişi tarafından görüldü, yazıldı çizildi, hatırlayın. Unutulacak bir şey değil çünkü. Belli ki İsmail unutmuş. Bu lafları etti sonra bugüne kadar da kalkıp bir özür filanda dilemedi. Kaldı ki o günden bu yana iki üç yerde de karşılaştık ne o bana geldi ne de ben ona gittim, bu olay yüzünden. Şimdi kalkıp o şerefsiz dediğin ve özür de dilemediğin kişiye elini uzatıyorsun, orda milletin önünde. Bana şerefsiz diyen birine elimizi uzatırmıyım, uzatmadım, uzatmamda... Kim uzadır acaba ? Zaten bana doğru yaklaştığında, "bana gelme ismail" diyerek kulağına eğilim "İsmail ben şerefsiz değilim şerefsiz olacak bir şey yapmadım, sana elimi uzatmam" dedim. Olay tamamen bu. Ayıpı yapan o kalkmış elimi uzatmadığım için bana yaptığın ayıp diyor" açıklamasını yaptı.


10 yıl önce