|

Topal boynunu oynatamıyor

Fenebahçe’nin Bursaspor ile oynadığı maçta boynunun üstüne düşen Mehmet Topal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve Eskişehir maçında oynamasının sağlığı açısından büyük risk olacağı belirtildi

04:00 - 29/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:55 - 29/11/2014 Cumartesi
Diğer
Spor
Spor
Ligde Beşiktaş ile birlikte zirveyi paylaşan F.Bahçe’de Eskişehir maçı öncesi Gökhan Gönül’den iyi haber gelirken Mehmet Topal’ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Sarı-lacivertli takımın Bursa maçında sol ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle 3 gündür takımdan ayrı çalışan Gökhan dün takımla birlikte antrenmana çıktı. İdman sonrası parkurda kendisini zorlayan Gökhan kasık bölgesinde yine ağrı hissetti. Ancak milli oyuncunun yarınki Eskişehir maçında forma giyeceği bildirildi. Bursaspor maçında boynunun üstüne düşen Mehmet Topal ise çalışmasını salonda sürdürdü ve ardından da tedavisine devam edildi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun boynunu sağ sola döndüremediği belirtilirken, bu durumda oynamasının sağlığı açısından büyük bir risk olacağı belirtildi. Teknik direktör İsmail Kartal’ın da Mehmet Topal’ı riske etmeyi düşünmediği öğrenildi. “Çok kötü düştüm, boynum kırıldı sandım” diyen Mehmet Topal “Allah aileme bağışladı” ifadelerini kullandı.  

SERBEST ÇALIŞMA İDMANI

Bu arada Eskişehir maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe’de geçen haftalarda yapılan yüklemelerin ardından dün dinlenmeye ve toparlanmaya yönelik serbest çalışma programı uygulandı. Isınma ve koordinasyon çalışmasının ardından gruplara ayrılan futbolcular pas çalışması, ayak tenisi ve footvolley oynadı. 
#F.Bahçe
#Gökhan Gönül
#Mehmet Topal
9 yıl önce