|

Torino seferi kapıda

G.Saray yönetimi, Melo için Juventus ile bir kez daha masaya oturacak. İlk görüşme 'yeniden kiralama' formülü üzerine olacak

00:00 - 18/04/2012 Çarşamba
Güncelleme: 02:59 - 18/04/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Torino seferi kapıda
Torino seferi kapıda

Felipe Melo'nun kulüpteki geleceği hakkında karar aşamasında olan G.Saray yönetimi, bonservisi için Juventus Kulübü'yle önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturmayı planlıyor. Fatih Terim'in 13 milyon euro bonservis bedeli olan Melo'ya yüksek maliyet nedeniyle sıcak bakmadığı bu yüzden pazarlıkların 'yeniden kiralama' teklifi üzerinden yapılacağı öğrenildi.

13 milyon euro gibi bir rakamı kesinlikle ödemeyi düşünmeyen sarı-kırmızılıların Brezilyalı oyuncunun ısrarlı bir şekilde İstanbul'da kalmak istemesini koz olarak kullanacağı belirtildi. Melo için yıllık 1.5 milyon euro kiralama bedeli ödeyen sarı-kırmızılılar, öncelikle bu fiyata zam önerecek, bonservis konusunda ise en son 6.5 milyon euroluk teklif iletecek.


Florya'ya kadar coştular!

Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle büyük sevinç yaşayan Galatasaraylı futbolcuların neşesi takım otobüsüne de yansıdı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ne dönüşte takım otobüsünde şampiyonluk tezahüratları yapan futbolcuların bu sevinçleri yönetici Abdurrahim Albayrak'ın objektifine yansıdı. Albayrak, cep telefonuyla çektiği resimleri twitterdan paylaştı; otobüsteki neşe görülmeye değerdi. G.Saraylı taraftarların tesislerde tezahüratlarla ve meşalelerle yaptıkları görkemli karşılama da sarı-kırmızılı takımda şampiyonluğa olan inancı fazlasıyla ortaya koydu.



12 yıl önce