|

Trabzon darmadağın

Trabzonspor'da Beşiktaş yenilgisinden çok taraftarın tepki ve yuhalamaları takımdaki moralleri bir anda yerle bir etti

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 01:41 - 5/05/2015 Salı
Yeni Şafak

Spor Toto Süper Lig'de sahasında ligin en başarılı takımlarından biri olan Trabzonspor, fırtınalar kopardığı sahasında Beşiktaş karşısında hesapta olmayan bir son yaşadı. Avni Aker'de ikinci yenilgisini alan bordo-mavilileri, mağlubiyetten çok taraftarın takıma gösterdiği tepki üzdü. Özellikle Özer Hurmacı-Cardozo değişikliğinde taraftarların teknik direktör Ersun Yanal'a tepki göstermesi, ardından Erkan Zengin ve Fatih Atik'in top ayaklarına geldiğinde yuhalanması futbolcularda moral bozukluğuna sebep oldu.



FUTBOLCULAR DERTLİ: TARAFTAR TEPKİ İÇİN EN AZINDAN MAÇ SONUNU BEKLEMELİ


Taraftarların maç devam ederken ve bitime 30 dakikadan fazla zaman varken böyle tepki göstermesine anlam veremediklerini belirten bordo-mavili futbolcuların maç sonunda, "Maç bittikten sonra yenilgiye tepki göstermek taraftarın hakkı. Ancak henüz karşılaşma oynanırken sahada kendi takımının formasını giyen futbolcunun maçtan tamamen kopmasını sağlayacak biçimde tezahürat yapmak anlaşılır gibi değil" şeklinde yakındığı gözlendi.



Zengin bekleyiş


6 milyon 450 bin Euro maliyetle transfer edilen Erkan Zengin, sabırları taşırmaya devam ediyor



Beşiktaş maçında sahanın en kötülerinden olan Erkan Zengin, peformansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor. F.Bahçe'nin elinden kaçırılarak Eskişehirspor'dan 2 milyon 250 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen kendisine de 2.5 yıllığına 4 milyon 200 bin Euro anlaşma yapılan Erkan, bordo-mavili formayla çıktığı 16 karşılaşmada sadece 1 gol kaydetti. 16 maçın 14'ü ilk 11'de olmak üzere bin 270 dakika sahada kalan yıldız futbolcu, kupada attığı 1 gol dışında sadece 3 asist yaptı.







#Trabzonspor
#ersun yanal
#Özer Hurmacı-Cardozo
9 yıl önce