|

Trabzon hem seri hem skor peşinde

Ligdeki son iki maçını kazanan Fırtına bugün İstanbul'da Olimpiyat Stadı'nda esecek. 16.00'da oynanacak maçta Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, tribüne 50 bin taraftar çekmeyi hedefliyor

00:00 - 7/01/2012 Cumartesi
Güncelleme: 00:26 - 7/01/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzon hem seri hem skor peşinde
Trabzon hem seri hem skor peşinde

Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında bugün İstanbul'da İ.B.Belediye ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek amacında. Sezonun ilk yarısının son maçında evinde Orduspor'u 4-1, Salı günü de Manisaspor'u 2-1 mağlup eden bordo-mavili takım, taraftarının da desteği ile İstanbul'dan 3 puanla dönüp ilk 4 iddiasını sürdürmek amacında. Bordo mavili takımda Vittek ve Tayfun'un sakatlıkları devam ederken Afrika Kupası'na giden Zokora ile sarı kart cezalısı Serkan Balcı forma giyemeyecek.


Kicker: Halil gollerini atmaya başladı

Almanya'nın Kicker Dergisi, “Birden Halil gollerini atmaya başladı" manşetiyle yaptığı haberde, “Halil, Trabzonspor formasıyla Lig'de 4 gol atıp, 4 de asist yaptı. Halil, sezonun ikinci yarısına da golle başladı” ifadelerini kullanıldı. Haberde Şenol Güneş'in, “Halil, Trabzonspor'a geldi, gollerini de beraberinde getirdi. Bunlar bizi başarıya götürecek” sözlerine yer verildi.






12 yıl önce