|

Trabzon'da güneş açtı

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, iki gündür Trabzon'da devam eden yağışlı hava sonrası açan güneşi gösterdi; galibiyetle birlikte şehirde havanın da değiştiğine vurgu yaptı

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 00:17 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Trabzon'da güneş açtı
Trabzon'da güneş açtı

Ligde Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ederek 3 puan siftahı yapan Trabzonspor, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Lokeren ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken teknik direktör Vahid Halilhodzic, antrenman öncesinde takımla mini bir toplantı yaptı. Rehavet uyarısında bulunan Boşnak teknik adam, 'Bu maç sonrası size bazı eleştiriler gelebilir ama bunlara kulak asmayın. Bu galibiyet artık bir başlangıç olmalı ve devamını Lokeren maçıyla getirmeliyiz. Her şey bizim elimizde yeter ki mücadelemizi verelim ve sahada gerekenleri yapmaya devam edelim" ifadelerini kullandı. Teknik direktör Halilhodzic, ayrıca iki gündür Trabzon'da etkili olan aşırı yağışın ardından açan güneşi işaret ederek 'Kazandık ve güneşi Trabzon'a getirdik' dedi; alınan iyi sonuca vurgu yaptı.

HALİLHODZİC'E GÜVENOYU

Trabzonspor Kulüp Genel Sekreteri Köksal Güney, yönetim olarak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in arkasında olduklarını söyledi. 'Futbolcuların üzerindeki stresi atmaları için bir galibiyet gerekiyordu' diyen Güney, Perşembe günkü Lokeren, hafta sonunda da Gaziantepspor galibiyetleriyle seriye başlamak istediklerini kaydetti.

Ohh bee... Dünya varmış

Trabzonspor'un ligdeki ilk galibiyetini alması yerel basında da sevinçle karşılandı. "Ohh bee.. Dünya varmış" manşetini atan Günebakış Gazetesi, "5 hafta sonra ilk galibiyetle tanıştık' ifadelerini kullandı. Karadeniz Gazetesi, "Fırtınayı koparmak var ya, yeniden doğman var ya", Taka Gazetesi, "Yağmur, fırtına, tipi.. Tam istediğimiz gibi" Son Nokta Gazetesi, "Yiğit düştüğü yerden kalktı. Fırtına Mersini devirdi, 3 puanı keşfetti, huzura erdi" başlıklarını kullandı.


9 yıl önce