|

Trabzon'da tek başına

Trabzonspor’da eleştirilerin odak noktasına oturan teknik direktör Ersun Yanal adeta içine kapandı. Deneyimli çalıştırıcı, sportif anlamda ancak yardımcılarıyla diyalog kurabiliyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:08 - 6/03/2015 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal’ın huzursuzluğu su yüzüne çıktı. Öncelikli olarak takım içinde yaşananların dışarıya sızmasından rahatsız olan deneyimli teknik adam, bu konuda yönetim kurulunun da kendisini yalnız bırakmasının sıkıntısını yaşıyor. Bordo-mavili kulüpte menajerlik müessesesinin oluşmamasından rahatsız olan, her konuda tek yetkili durumdaki Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da İstanbul’da bulunması nedeniyle yalnızlığa itilen Yanal, huzursuzluğunu idmanları basına kapatarak gizlemeye çalışıyor. 

MENAJERE İHTİYAÇ VAR

Yaklaşık 3 aydır görevde olmasına rağmen yönetimle sağlıklı iletişim kuramayan Yanal, CEO Burak Gürdal’ın ardından menajer yardımcısı Selçuk Kartal’ın da ayrılmasıyla yalnız kaldı. Bu olumsuzluklara bir de takımın büyük bölümüyle yaşadığı iletişim eksikliği eklenince adeta tek başına kalırken, sportif anlamda ancak yardımcılarıyla diyalog kurabiliyor.

Constant haftaya kaldı

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Kevin Constant’ın durumunun Mersin İdmanyurdu maçından sonra görüşüleceği öğrenildi. Eşi hasta olduğu için Trabzon’a gelemeyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kuruluyla yapacağı görüşmeden sonra Gineli futbolcunun durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Constant’ın para cezası verilerek takıma yeniden katılması yüksek ihtimal.

#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Burak Gürdal
9 yıl önce