|

Trabzonlu yabancılardan Van Der Vaart kozu

Trabzonspor, Hollandalı yıldızın transferi için yabancı kontenjanını boşaltması gerekiyor. Bunun farkında olan Malouda, yönetimden 1 milyon Euro isteyerek işi yokuşa sürüyor

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 27/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:34 - 27/08/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonlu yabancılardan Van Der Vaart kozu
Trabzonlu yabancılardan Van Der Vaart kozu

Trabzonspor, büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Hollandalı yıldız Rafael van der Vaart'a imza attırmak için yabancı kontenjanını boşaltmak için büyük uğraş veriyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan Florent Malouda, bordo-mavili kulüpten ayrılmak için yönetimden para istedi. Yönetimin yabancı kontenjanını boşaltma gerekliliğini koz olarak kullanan Fransız yıldız, geçtiğimiz günlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi, bu zirvede bonservisiyle gönderilme teklifine sıcak bakmadı. Bonservisiyle birlikte 1 milyon Euro isteyen oyuncu, kendisine ödeme yapılması halinde yapılan teklife sıcak bakabileceğini iletti. Malouda'nın bu teklifi karşısında şaşıran yönetim oyuncuyla görüşmeleri askıya alırken, önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek Malouda'dan bonservisiyle birlikte gitmesini isteyecek.

Rostov'a ceza yok!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda sahasında 2-0 kazandığı ilk karşılaşmada cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilen rakibi Rostov'a ceza çıkmadı. Trabzonspor avukatlarından Anıl Gürsoy Artan, kendilerine gelen yazıda dosyanın kapatılması yönünde bir karar çıktığını ifade etti.

Belkalem skandalı

UEFA Ligi play-off rövanş maçı için dün Rostov'a giden Trabzonspor'da pasaport skandalı yaşandı. Yeni transfer Essaid Belkalem, pasaportunda yırtık olduğu gerekçesiyle Rusya'ya alınmadı. Dışişleri Bakanlığı'mızın devreye girmesi ve Türkiye'den istenilen bazı evrakların da gelmesiyle Cezayirli futbolcu 4 saat havalimanında bekletildikten sonra Rusya'ya girişi yapabildi.

CONSTANT VE BOSİNGWA YOK

Öte yandan Trabzonspon kafilesinde sakatlanan Bosingwa ve grip olan Kevin Constant kadroda yer almadı. Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan, 'Sağ üst adalesinde kas yaralanması meydana gelen Bosingwa 3 hafta takımla çalışmayacak. Costant ise grip' dedi.


10 yıl önce